Schoen- en Modeadviseur (m/v)

Bij Snoeren werken we samen aan één doel: mensen iedere dag blij maken met fijne schoenen, waar zij lekker en zonder klachten op kunnen lopen. Dat doen we - inmiddels al bijna 100 jaar - met een breed team van specialisten: van adviseurs in de winkel tot podotherapeuten, sportpodologen, medisch pedicures, orthopedisch schoenmakers en vele anderen. Alles onder één dak! Noem het gemoedelijk, noem het laagdrempelig, noem het gastvrij. Bij Snoeren staan we voor een unieke winkelervaring, waarvoor veel klanten ons al jarenlang bezoeken. Met veel persoonlijke zorg en aandacht, een winkeloppervlak van 1.100 vierkante meter, ruime collecties, voetzorgspecialisten in eigen huis en een heerlijke kop koffie of uitgebreide lunch in Bistro Soleil. Dát noemen wij typisch Snoeren: de beste beleving voor de klant!

Functieomschrijving

Als Schoen- en Modeadviseur (m/v) bij Snoeren Footfashion weet je als geen ander onze klanten in de watten te leggen. Je weet de juiste schoen bij de voet te vinden en geeft daarnaast advies over het onderhoud van de schoenen. Je werkt met mooie merken als Floris van Bommel, Via Vai, Greve en Durea. Je bent gastvrij, gezellig en enthousiast en vindt het leuk om met een verscheidenheid aan producten te werken.

Wat bieden we jou?

Als Schoen- en Modeadviseur bij Snoeren Footfashion maak je deel uit van een enthousiast team binnen een sfeervol familiebedrijf, waar je snel je draai zal vinden. - Er zijn volop mogelijkheden om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld door het volgen van interne en/of externe scholing. - Een dag bij Snoeren Footfashion is uitdagend en afwisselend. - Je bent altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van mode en mag gebruik maken van een aantrekkelijke personeelskorting op schoenen en kleding. - Naast je salaris (marktconform) , zorgen we ervoor dat je pensioen opbouwt via het Pensioenfonds Detailhandel. - Je bent in de avonduren en op zondag vrij.

Wat wij van je verwachten

Je hebt een passie voor schoenen en mode, en wordt er blij van onze klanten te adviseren. - Je houdt ervan om klanten in de watten te leggen en ziet het als een vanzelfsprekendheid om er als team voor te zorgen dat iedere klant met een blij gevoel onze winkel verlaat. - Je bent enthousiast en gedreven en vindt het leuk om over je vak te blijven leren. - Je bent flexibel inzetbaar, waarbij het rooster 6-8 weken vooruit wordt gepland. Je werkdagen variëren tussen maandag - zaterdag.

Een kop koffie drinken?!

Ben je op zoek naar een toffe uitdaging in de retailbranche en wil je je graag 3 of meer dagen inzetten voor een dynamisch bedrijf? Solliciteer dan nu! Stuur je CV, inclusief foto en motivatie naar d.snoeren@snoerenvoetspecialist.nl. Wie weet spreken we je snel!

1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur