Podotherapeut parttime/fulltime

Spreekt dit jou aan?

Ervaar de veelzijdigheid van een baan als podotherapeut in de grootste schoenenzaak van Zuid-Nederland: Snoeren schoen- en voetspecialist.

Snoeren Schoen- en voetspecialist heeft een uniek concept, waarbij naast de grootste schoenwinkel van Zuid- Nederland, met afdelingen in running- wandel- dames- heren- en kinderschoenen, ook een team met multidisciplinaire voetzorg is samengebracht. Ons team bestaat uit podotherapeuten, orthopedische schoentechnologen, een sportpodotherapeut, podoposturaal therapeut en medische pedicures.

Jouw nieuwe baan

Welkom bij Snoeren schoen- en voetspecialist! Een unieke combinatie tussen winkel en paramedische voetzorg in een warm familiebedrijf. Wij zetten niet alleen onze klanten op een voetstuk maar ook jij bent van onschatbare waarde. Deel jij deze klantvisie dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ben jij klaar voor een volgende stap in je carrière om samen met ons multidisciplinaire team te zorgen voor de beste voetbeleving voor elke klant?

Samen met de huidige drie podotherapeuten, de orthopedisch schoenmaker, pedicures, winkelmedewerkers en de medewerkers van de administratie zorg je dat onze klanten tevreden de winkel uitlopen. Veel podotherapeuten werken in een praktijk. Het werken in een modern winkelpand onder één dak met zoveel verschillende disciplines geeft deze baan de extra aspecten waar jij naar op zoek bent.

Als podotherapeut bij Snoeren ben je verantwoordelijk voor het behandelen van patiënten / cliënten met voet-, enkel-, knie-, heup- en rugklachten die voortvloeien uit een afwijkend functioneren van de onderste extremiteiten. Het doel is stoornissen in het functioneren van het steun- en bewegingsapparaat op te heffen, te verminderen, te compenseren en daarnaast te voorkomen.

Je hebt een adviserende rol naar de patiënt en werkt actief samen met je collega’s, zodat iedere patiënt de best mogelijke individuele zorg krijgt. Je staat huisartsen en andere (para-)medici te woord en je bent verantwoordelijk voor een juiste documentatie van het zorgproces.

Een werkdag voor jou bevat de volgende ingrediënten:
· behandelen van patiënten met hun hulpvraag;
· ontwerpen en maken van therapieën;
· nauw samenwerken met collega’s en andere (para-)medici;
· documentatie zorgproces.

Vanwege groei is er momenteel behoefte aan een extra podotherapeut.

Als podotherapeut behandel je patiënten met klachten aan de onderste extremiteit. Daarnaast heb je een adviserende rol en werk je nauw samen met je collega’s, zodat iedere patiënt een zo goed mogelijke individuele zorg krijgt. Je staat huisartsen en andere (para-)medici te woord en je bent verantwoordelijk voor een juiste documentatie van het zorgproces.

Wat breng je mee?

Als gediplomeerd en kwaliteit geregistreerd podotherapeut komen jouw sterke communicatieve vaardigheden het beste tot zijn recht in een ondernemende en uitdagende werkomgeving, waarin jouw mening meetelt.

Bij Snoeren schoen- en voetspecialist krijg je alle ruimte om je klantgerichtheid te optimaliseren. Want daarmee ben jij van enorme toegevoegde waarde in ons team en voor onze klanten. Wij geven je handvatten, jij grijpt ze met beide handen beet! Door de combinatie met de winkel doen we een beroep op je stressbestendigheid en flexibiliteit.

Je ontvangt een marktconform salaris bij deze uitdagende baan. Binnen Snoeren is er voldoende ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Deze parttime vacature staat open voor 22-30 uur per week:

- Je versterkt ons dynamische team;
- Je bent in het bezit van een afgeronde hbo-opleiding Podotherapie;
- Je bent in staat zelfstandig te werken;
- Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en hebt een groot verantwoordelijkheid gevoel;
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

-  Een prettige werksfeer binnen een groeiend familiebedrijf;
-  Een personeelskorting op de gehele collectie; 
-  Salaris conform kennis en ervaring;
-  Mogelijkheid tot het volgen van cursussen; 
-  Aansluiting bij Pensioenfonds; 
-  Werken met moderne apparatuur en behandelmethodes;
-  Dagdeel werken in een gezondheidscentrum.

Jouw nieuwe werkplek

De geschiedenis van dit familiebedrijf Snoeren schoen- en voetspecialist start in 1927. In de loop der jaren is het aanbod veranderd maar gebleven is de persoonlijke aandacht en de gemoedelijke sfeer. Het winkeloppervlak omvat 1.100 vierkante meter. De heren-, dames-, kinder- en sportschoenencollecties zijn ruim.

Samen met jou als podotherapeut voorkomen en behandelen wij voetklachten in moderne praktijkruimtes. Voor onze klanten wacht in Bistro Soleil een heerlijke kop koffie of uitgebreide lunch. Vat dat alles samen en zie daar wat Snoeren schoen- en voetspecialist verstaat onder ‘de beste beleving voor de klant’.

Communicatielijnen zijn kort binnen onze groeiende organisatie en er heerst een open cultuur. Een prettig werkklimaat waar je je snel thuis voelt. Kenmerkend is de professionaliteit en de deskundigheid die onze medewerkers ervaren.

Verdere informatie

Wil je weten wat werken bij Snoeren schoen- en voetspecialist jou als podotherapeut aan mogelijkheden biedt? Wij nodigen je graag uit om in ons prachtige pand in Teteringen een kop koffie te komen drinken en kennis te maken met ons.

Contact

Daphne Snoeren 
HR-medewerkster
 
D.Snoeren@snoerenvoetspecialist.nl
076-5713444

1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur