Schoen- en Modeadviseur (m/v)

Bij Snoeren werken we samen aan één doel: mensen iedere dag blij maken met fijne schoenen, waar zij lekker en zonder klachten op kunnen lopen. Dat doen we - inmiddels al bijna 100 jaar - met een breed team van specialisten: van adviseurs in de winkel tot podotherapeuten, sportpodologen, medisch pedicures, orthopedisch schoenmakers en vele anderen. Alles onder één dak! Noem het gemoedelijk, noem het laagdrempelig, noem het gastvrij. Bij Snoeren staan we voor een unieke winkelervaring, waarvoor veel klanten ons al jarenlang bezoeken. Met veel persoonlijke zorg en aandacht, een winkeloppervlak van 1.100 vierkante meter, ruime collecties, voetzorgspecialisten in eigen huis en een heerlijke kop koffie of uitgebreide lunch in Bistro Soleil. Dát noemen wij typisch Snoeren: de beste beleving voor de klant!

Functieomschrijving

Als Schoen- en Modeadviseur (m/v) bij Snoeren Footfashion weet je als geen ander onze klanten in de watten te leggen. Je weet de juiste schoen bij de voet te vinden en geeft daarnaast advies over het onderhoud van de schoenen. Je werkt met mooie merken als Floris van Bommel, Via Vai, Greve en Durea. Je bent gastvrij, gezellig en enthousiast en vindt het leuk om met een verscheidenheid aan producten te werken.

Wat bieden we jou?

Als Schoen- en Modeadviseur bij Snoeren Footfashion maak je deel uit van een enthousiast team binnen een sfeervol familiebedrijf, waar je snel je draai zal vinden. - Er zijn volop mogelijkheden om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld door het volgen van interne en/of externe scholing. - Een dag bij Snoeren Footfashion is uitdagend en afwisselend. - Je bent altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van mode en mag gebruik maken van een aantrekkelijke personeelskorting op schoenen en kleding. - Naast je salaris (marktconform) , zorgen we ervoor dat je pensioen opbouwt via het Pensioenfonds Detailhandel. - Je bent in de avonduren en op zondag vrij.

Wat wij van je verwachten

Je hebt een passie voor schoenen en mode, en wordt er blij van onze klanten te adviseren. - Je houdt ervan om klanten in de watten te leggen en ziet het als een vanzelfsprekendheid om er als team voor te zorgen dat iedere klant met een blij gevoel onze winkel verlaat. - Je bent enthousiast en gedreven en vindt het leuk om over je vak te blijven leren. - Je bent flexibel inzetbaar, waarbij het rooster 6-8 weken vooruit wordt gepland. Je werkdagen variëren tussen maandag - zaterdag.

Een kop koffie drinken?!

Ben je op zoek naar een toffe uitdaging in de retailbranche en wil je je graag 3 of meer dagen inzetten voor een dynamisch bedrijf? Solliciteer dan nu! Stuur je CV, inclusief foto en motivatie naar d.snoeren@snoerenvoetspecialist.nl. Wie weet spreken we je snel!

| Snoeren

Medisch pedicure parttime

Wij, familiebedrijf Snoeren schoen- en voetspecialist in Teteringen, hebben een uniek concept. We zijn niet alleen de grootste schoenwinkel van Zuid- Nederland (met afdelingen in running- wandel- dames- heren- en kinderschoenen), maar beschikken ook over een multidisciplinair team van voetzorgspecialisten. Ons team bestaat uit podotherapeuten, orthopedische schoentechnologen, een sportpodotherapeut, een podoposturaal therapeut én medische pedicures! Met dit topteam kunnen onze klanten bij ons terecht voor de hipste nieuwe schoenen, persoonlijk advies én voetzorg op maat. Alles in één dus!

Over de functie

Als medisch pedicure behandel je cliënten met diverse voetklachten. Van reumatische tot diabetische voetklachten… jij weet er alles van! Naast het uitvoeren van (medische-) pedicurebehandelingen, geef je ook adviezen aan je cliënten én werk je mee aan het ontwikkelen van verschillende therapieën. Je werkt nauw samen met collega’s en andere (para-) medici en zorgt voor een goede documentatie van het zorgproces.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je hebt een opleiding medische pedicure afgerond;
- Je kunt goed zelfstandig werken;
- Je hebt geen 9- tot 5 mentaliteit en bent verantwoordelijk;
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Je bent gediplomeerd en hebt bij voorkeur al 2 jaar werkervaring.

Wat wij jou graag bieden

- Een parttime functie binnen een dynamisch team
- Een fijne werksfeer (en een hoop gezelligheid!) binnen een groeiend familiebedrijf;
- Personeelskorting op onze gehele collectie;
- Marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring;
- Mogelijkheden tot het volgen van cursussen;
- Aansluiting bij het Pensioenfonds;
- Werken met moderne apparatuur en behandelmethodes.

Aan de slag?

Ben jij de topper die wij zoeken? Stuur ons je motivatie en je cv, waarin je omschrijft waarom jij denkt dat je bij ons op je plek bent en wat je voor onze klanten kunt betekenen. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je heel graag verder. 

| Snoeren

Podotherapeut parttime/fulltime

Spreekt dit jou aan?

Ervaar de veelzijdigheid van een baan als podotherapeut in de grootste schoenenzaak van Zuid-Nederland: Snoeren schoen- en voetspecialist.

Snoeren Schoen- en voetspecialist heeft een uniek concept, waarbij naast de grootste schoenwinkel van Zuid- Nederland, met afdelingen in running- wandel- dames- heren- en kinderschoenen, ook een team met multidisciplinaire voetzorg is samengebracht. Ons team bestaat uit podotherapeuten, orthopedische schoentechnologen, een sportpodotherapeut, podoposturaal therapeut en medische pedicures.

Jouw nieuwe baan

Welkom bij Snoeren schoen- en voetspecialist! Een unieke combinatie tussen winkel en paramedische voetzorg in een warm familiebedrijf. Wij zetten niet alleen onze klanten op een voetstuk maar ook jij bent van onschatbare waarde. Deel jij deze klantvisie dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ben jij klaar voor een volgende stap in je carrière om samen met ons multidisciplinaire team te zorgen voor de beste voetbeleving voor elke klant?

Samen met de huidige drie podotherapeuten, de orthopedisch schoenmaker, pedicures, winkelmedewerkers en de medewerkers van de administratie zorg je dat onze klanten tevreden de winkel uitlopen. Veel podotherapeuten werken in een praktijk. Het werken in een modern winkelpand onder één dak met zoveel verschillende disciplines geeft deze baan de extra aspecten waar jij naar op zoek bent.

Als podotherapeut bij Snoeren ben je verantwoordelijk voor het behandelen van patiënten / cliënten met voet-, enkel-, knie-, heup- en rugklachten die voortvloeien uit een afwijkend functioneren van de onderste extremiteiten. Het doel is stoornissen in het functioneren van het steun- en bewegingsapparaat op te heffen, te verminderen, te compenseren en daarnaast te voorkomen.

Je hebt een adviserende rol naar de patiënt en werkt actief samen met je collega’s, zodat iedere patiënt de best mogelijke individuele zorg krijgt. Je staat huisartsen en andere (para-)medici te woord en je bent verantwoordelijk voor een juiste documentatie van het zorgproces.

Een werkdag voor jou bevat de volgende ingrediënten:
· behandelen van patiënten met hun hulpvraag;
· ontwerpen en maken van therapieën;
· nauw samenwerken met collega’s en andere (para-)medici;
· documentatie zorgproces.

Vanwege groei is er momenteel behoefte aan een extra podotherapeut.

Als podotherapeut behandel je patiënten met klachten aan de onderste extremiteit. Daarnaast heb je een adviserende rol en werk je nauw samen met je collega’s, zodat iedere patiënt een zo goed mogelijke individuele zorg krijgt. Je staat huisartsen en andere (para-)medici te woord en je bent verantwoordelijk voor een juiste documentatie van het zorgproces.

Wat breng je mee?

Als gediplomeerd en kwaliteit geregistreerd podotherapeut komen jouw sterke communicatieve vaardigheden het beste tot zijn recht in een ondernemende en uitdagende werkomgeving, waarin jouw mening meetelt.

Bij Snoeren schoen- en voetspecialist krijg je alle ruimte om je klantgerichtheid te optimaliseren. Want daarmee ben jij van enorme toegevoegde waarde in ons team en voor onze klanten. Wij geven je handvatten, jij grijpt ze met beide handen beet! Door de combinatie met de winkel doen we een beroep op je stressbestendigheid en flexibiliteit.

Je ontvangt een marktconform salaris bij deze uitdagende baan. Binnen Snoeren is er voldoende ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Deze parttime vacature staat open voor 22-30 uur per week:

- Je versterkt ons dynamische team;
- Je bent in het bezit van een afgeronde hbo-opleiding Podotherapie;
- Je bent in staat zelfstandig te werken;
- Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en hebt een groot verantwoordelijkheid gevoel;
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

-  Een prettige werksfeer binnen een groeiend familiebedrijf;
-  Een personeelskorting op de gehele collectie; 
-  Salaris conform kennis en ervaring;
-  Mogelijkheid tot het volgen van cursussen; 
-  Aansluiting bij Pensioenfonds; 
-  Werken met moderne apparatuur en behandelmethodes;
-  Dagdeel werken in een gezondheidscentrum.

Jouw nieuwe werkplek

De geschiedenis van dit familiebedrijf Snoeren schoen- en voetspecialist start in 1927. In de loop der jaren is het aanbod veranderd maar gebleven is de persoonlijke aandacht en de gemoedelijke sfeer. Het winkeloppervlak omvat 1.100 vierkante meter. De heren-, dames-, kinder- en sportschoenencollecties zijn ruim.

Samen met jou als podotherapeut voorkomen en behandelen wij voetklachten in moderne praktijkruimtes. Voor onze klanten wacht in Bistro Soleil een heerlijke kop koffie of uitgebreide lunch. Vat dat alles samen en zie daar wat Snoeren schoen- en voetspecialist verstaat onder ‘de beste beleving voor de klant’.

Communicatielijnen zijn kort binnen onze groeiende organisatie en er heerst een open cultuur. Een prettig werkklimaat waar je je snel thuis voelt. Kenmerkend is de professionaliteit en de deskundigheid die onze medewerkers ervaren.

Verdere informatie

Wil je weten wat werken bij Snoeren schoen- en voetspecialist jou als podotherapeut aan mogelijkheden biedt? Wij nodigen je graag uit om in ons prachtige pand in Teteringen een kop koffie te komen drinken en kennis te maken met ons.

Contact

Daphne Snoeren 
HR-medewerkster
 
D.Snoeren@snoerenvoetspecialist.nl
076-5713444

1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur