Orthopedische voorzieningen aan confectieschoenen - OVAC


Ervaar je klachten vanwege een beenlengteverschil, overbelasting van voeten of benen en lichte standsafwijkingen? Soms maakt een kleine aanpassing aan je schoen al een groot verschil. Een gewone schoen loopt dan prettiger met een kleine aanpassing. Dat kan aan de binnen- of buitenkant zijn. In dat geval kom je in aanmerking voor orthopedische voorzieningen aan confectieschoenen (OVAC). Wij helpen je hierbij graag verder! 

Snoeren voetspecialist orthopedische voorzieningen aan confectieschoenen

Kies bij ons je schoen 

Je OVAC-traject bij Snoeren schoen- en voetspecialist start met een verwijzing van je huisarts of specialist. Deze hebben wij nodig om je verder te kunnen helpen. Vervolgens maak je een afspraak bij onze orthopedisch schoenmaker. Samen gaan we op zoek naar een leuke schoen die ook nog eens lekker zit. Je hebt bij ons een ruime keuze uit de bestaande collectie, waarna we de gekozen schoen in overleg met de specialist of arts aanpassen. We voorzien de schoen van orthopedische aanpassingen zoals een afwikkelrol, een verhoging van zool of hak of een verstijving. Ook kunnen we plaatsmaken voor je persoonlijke steunzool. Binnen 14 dagen kom je de op maat gemaakte schoenen passen en kun je je  OVAC-schoenen met plezier dragen. 

Bel voor een afspraak 

Iedere voet is uniek. Laat je daarom goed informeren over de mogelijkheden voor jouw specifieke voetklacht. Heb je vragen of wil je graag een persoonlijk advies? Bel gerust voor een afspraak, we nemen graag de tijd voor je. 

 
1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur