Orthopedische maatschoenen - OSA

 

 

Bij Snoeren schoen- en voetspecialist willen we voor iedere voet een geschikte schoen vinden. Helaas zijn er voetklachten die onze podotherapeuten, medisch pedicures en schoenconsulenten niet kunnen verhelpen. In dat geval slaan we een andere weg in, één waar je wél baat bij hebt. Orthopedische maatschoenen zijn dan een logische keuze. We maken dan een paar schoenen volledig op maat, met daarbij alle aandacht voor plezierig lopen met zo weinig mogelijk klachten. 

snoeren schoen voetspecialist orthopedische maatschoenen

Welke schoenen kies je? 

Bij orthopedische maatschoenen is een verwijzing van je huisarts of specialist altijd noodzakelijk. Ook daarna blijf hij of zij nauw betrokken bij het proces. We overleggen zorgvuldig met je arts, waarna we de schoenen daadwerkelijk aanmeten. We brengen je voeten nauwkeurig in beeld, meten de voet op en maken afdrukken van je voeten. Ook bekijken we hoe de voeten zich bewegen en zich in stilstand tot elkaar verhouden. Aan de hand van deze gegevens en het advies van je arts of specialist bespreken we de mogelijkheden je. Je kunt dan vervolgens zelf de schoenen van je keuze uitzoeken. 

Comfortabel én mooi 

Over het uiterlijk van orthopedische maatschoenen zijn nog altijd veel misverstanden. Waar de modellen voorheen vooral plomp en oubollig waren, maken we inmiddels naast comfortabele vooral ook hele mooie schoenen! De mogelijkheden zijn eindeloos, waarbij we meestal een schoen uit onze trendy collectie van de winkel als uitgangspunt nemen. Graag nemen wij je mee in het proces van het ontwikkelen van het perfecte paar schoenen. Zowel qua comfort als qua uitstraling. 

Meer weten? Maak snel een afspraak voor advies op maat. 

1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur