Onderhoud


Onderhoud

Zorgvuldig onderhoud bevordert de gebruiksduur van je kostbare schoenen. Poets je leren schoenen daarom minimaal één keer per week met een schoen crème. Dan blijven ze mooi en soepel. Suede en nubuckschoenen kun je borstelen met een suède borstel of een nubucksponsje. Verder dien je de schoenen regelmatig in te spuiten met een beschermspray. Draag je de schoenen even niet? Zet er dan schoenspanners in. Zo blijven je schoenen in optimale vorm. Gaan je schoenen tijdens het lopen een beetje kraken? Strooi dan wat talkpoeder tussen het losse voetbed en de binnenzool.

 

Reparatie

Het doorlopen op versleten hakken en zolen kan onherstelbare schade aanrichten. Op tijd vervangen is dus meer dan verstandig. Snoeren Orthopedische Schoentechniek voert deze reparaties graag voor je uit. Wij raden het je in je eigen belang aan, omdat je zo de garantie op uw schoenen behoudt. 

 

Garantie

Garantie geeft een goed gevoel. Bovendien heb je er recht op. Zo krijg je drie maanden garantie op de pasvorm van je schoenen. Voor het materiaal geldt een garantietermijn van zes maanden. Normale slijtage en onzorgvuldig gebruik of ernstige veranderingen aan je voeten vallen buiten deze garantie. Het is belangrijk om te weten dat je bij Snoeren Orthopedische Schoentechniek welkom bent als er iets mis mocht zijn met de schoenen. Wij zijn altijd bereid om een oplossing te zoeken. Ook al is de garantietermijn inmiddels verstreken.

1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur