Spaar voor leuke kortingen met het Snoeren Spaarsysteem!

Bij Snoeren Footfashion ben je naast klant ook onze gast. Met onze ruime collecties in schoenen en kleding, specialisten in voetzorg én onze gezellige bistro gaan we voor een warme ontvangst, de beste service en persoonlijke aandacht.

Waarom meedoen met het spaarsysteem?

Onze vaste gasten bieden we graag iets extra’s. Shop je regelmatig bij ons voor dames-, heren-, kinder-, running-, outdoor schoenen en onze kledingcollectie? Dan is dit spaarsysteem echt iets voor jou. Met het Snoeren Spaarsysteem spaar je met het hele gezin voor interessante kortingen! Zo wordt lekker lopen nóg leuker.

Hoe werkt het spaarsysteem?

In onze winkel in Teteringen kun je je inschrijven voor het spaarsysteem. We registreren je naam, adres en woonplaats. Uiteraard worden deze gegevens alleen gebruikt ten behoeve van het spaarsysteem. Deze registratie is eenmalig nodig. Bij elk volgende bezoek vragen we je slechts om je postcode en huisnummer.

De spelregels

  • Bij elke besteding van €1 spaar je 1 punt. Het aantal gespaarde punten bij een aankoop vind je altijd terug op de kassabon. Ook bij een aankoop via onze webshop wordt het aantal punten weergegeven bij je accountgegevens. Zorg er in dat geval wel even voor dat je een account hebt met wachtwoord.
  • Alle spaarpunten worden automatisch gekoppeld aan je NAW gegevens. Spaarpunten zijn niet overdraagbaar op iemand anders.
  • Gespaarde punten verzilveren is mogelijk vanaf 750 punten. De waarde van 750 spaarpunten is €22,50.
  • De gespaarde punten zijn niet inwisselbaar voor contant geld.
  • De spaarregeling is niet van toepassing op afgeprijsde artikelen, aanbiedingen en schoenreparaties. Je kunt gespaarde punten wel gebruiken om afgeprijsde artikelen te betalen.
  • Kom gezellig naar onze winkel en start direct met sparen!

 

Snoeren Footfashion behoudt zich het recht de nodige consequenties te verbinden aan enig misbruik en indien nodig de spelregels/voorwaarden aan te passen.

 
 
1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur