Win een spacescooter t.w.v. €150,- van ROHA SHOP Breda!

Snoeren Footfashion heeft samen met speelgoedwinkel ROHA SHOP in Breda een gave winactie opgezet! Bij aankoop van een paar kinderschoenen kun je namelijk een supercoole spacescooter van ROHA SHOP winnen: hét buitenspeelgoed waar zowel jongens en meisjes uren plezier aan kunnen beleven. Wil je ook kans maken op een spacescooter? Volg dan onderstaande stappen!

Zo doe je mee:

  • Koop een paar stoere kinderschoenen bij Snoeren Kids
  • Maak een toffe foto van jouw kind én de nieuwe schoenen voor onze graffiti-wall op de kidsafdeling
  • Post de foto op je tijdlijn op Instagram en/of Facebook, tag de pagina van Snoeren Kids in de foto en gebruik de hashtag #snoerenkidswinactie
  • Volg Snoeren Kids op Facebook en Instagram

We maken elke maand een winnaar bekend op onze social media kanalen (Instagram & Facebook), dus hou ze goed in de gaten! Extra tof: ook bij ROHA SHOP in Breda kun je meedoen aan een gave winactie! Bij aankoop van speelgoed in hun winkel maak je namelijk kans op €150,- shoptegoed dat je kunt besteden op onze kidsafdeling. Tot snel, bij Snoeren Footfashion en ROHA SHOP Breda! 

 

Algemene voorwaarden
- De spacescooter vraagt de nodige behendigheid en daarom adviseren wij het gebruik ervan vanaf een leeftijd van 8 jaar.
- Snoeren Schoen- en Voetspecialist en Rohashop zijn niet aansprakelijk voor eventueel letsel, welke is ontstaan door het gebruik van de gewonnen Spacescooter.
- Deze actie is tot stand gekomen in een samenwerking tussen Rohashop Breda en Snoeren Kids Footfashion. De winactie wordt niet gesponsord of beheerd door Instagram en/of Facebook.
- Eens per maand wordt er uit alle deelnemers een winnaar gekozen. Deze trekking is onpartijdig en wordt via onze socials bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
- Er wordt per maand één spacescooter t.w.v. € 150,00 verloot. De prijs is gesponsord door Rohashop Breda. Je maakt kans op zowel Facebook als Instagram.
Meer weten over de algemene voorwaarden? Vraag ernaar in onze winkel! 
1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur