De beste hardloopschoenen van Breda

Op zoek naar de beste sportschoenen in de buurt van Breda? Loop eens binnen bij Snoeren Footfashion in Teteringen! Op een kwartiertje rijden vanaf het centrum van Breda, vind je in onze schoenenwinkel een uitgebreide afdeling met de beste dames hardloopschoenen en heren hardloopschoenen.

Of je nu een ronde door de stad maakt of liever je uithoudingsvermogen test in de bossen: Hardlopen is goed voor lichaam én geest. Wanneer je gaat hardlopen heb je natuurlijk goede sportschoenen nodig. Elke voet is namelijk uniek, net als je looppatroon. Onze ervaren medewerkers delen graag hun kennis en kunde met je en adviseren je graag over de juiste modellen voor jouw prestaties en doelen. Zo kijken we naar de ondergrond waar je op gaat lopen, de intensiteit van je trainingen en zelfs je pronatiepatroon. Goed voorbereid aan je hardloopronde beginnen doe je zo! 

de beste dames hardloopschoenen en heren hardloopschoenen bij Snoeren Footfashion

Ontdek onze runningafdeling

De beste hardloopschoenen voor jou

Snoeren Footfashion biedt jou de beste hardloopschoenen in de omgeving van Breda. Kom gezellig eens langs in onze winkel en laat je adviseren over topmerken als New Balance, On, Craft, Mizuno, Saucony en Brooks. Bij Snoeren footfashion kiezen we alleen voor de allerhoogste kwaliteit. De beste materialen en nieuwste technieken: als sporter verdienen jouw voeten de beste ondersteuning. Kun je niet wachten om onze collectie te bekijken? Wij hebben vast een kleine preview voor je klaargezet:

New Balance dames   On dames   Saucony heren   Mizuno heren

New Balance dames On dames Saucony heren Mizuno heren

Sportschoenen shoppen in Breda

Wil je graag sportschoenen shoppen in de buurt van Breda? Snoeren Footfashion, de grootste schoenenwinkel van het zuiden, is dé place-to-be. En dat op slechts 15 minuten rijden vanaf het centrum van Breda! Ons terrein beschikt over een eigen parkeerplaats, waar je als bezoeker gratis kunt parkeren. Daarnaast kun je ook gebruik maken van een laadpaal voor elektrische auto’s. Kun je wel een lekkere versnapering gebruiken na het shoppen? In het hart van onze winkel vind je een gezellige bistro. We nodigen je van harte uit voor een lekker kopje koffie, thee én een welverdiende snack!

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak een 'personal shopping' afspraak met een van onze medewerkers. Tot snel!

Personal shoppen bij Snoeren Footfashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur