Schoenmode en voetzorg onder één dak

Bij Snoeren werken we samen aan één doel: mensen iedere dag blij maken met fijne schoenen, waar zij lekker en zonder klachten op kunnen lopen. Dat doen we met een breed team van specialisten: van adviseurs in de winkel tot podotherapeuten, sportpodologen, medisch pedicures, orthopedisch schoenmakers en vele anderen. Alles onder één dak!

Noem het gemoedelijk, noem het laagdrempelig, noem het gastvrij. Bij Snoeren staan we voor een unieke winkelervaring, waarvoor veel klanten ons al jarenlang bezoeken. Met veel persoonlijke zorg en aandacht, een winkeloppervlak van 1.100 vierkante meter, ruime collecties, voetzorgspecialisten in eigen huis en een heerlijke kop koffie of uitgebreide lunch in Bistro Soleil. Dát noemen wij typisch Snoeren: de beste beleving voor de klant!

Snoeren: familiebedrijf met een visie

Snoeren: familiebedrijf met een visie

De geschiedenis van Snoeren schoen- en voetspecialist start in 1927. Wim Snoeren neemt in 1962 een schoenenzaak over in het centrum van Teteringen, richt zich op reparatie en verkoop en legt zo de basis van het huidige bedrijf. In de jaren erna groeit Snoeren schoen- en voetspecialist gestaag. Waarna zoon Leon - die de zaak in 1999 overneemt - en zijn vrouw Pauline in 2012 een grote stap zetten met de verhuizing naar een gloednieuw pand aan de rand van het dorp. 
 
Daar, op een zichtlocatie langs de weg naar Oosterhout, krijgt de zaak in 2018 een fikse uitbreiding. Zo groeit Snoeren schoen- en voetspecialist uit tot de grootste schoenenzaak van Zuid-Nederland. Het aanbod is veranderd, maar de persoonlijke aandacht en gemoedelijke sfeer zijn in al die jaren hetzelfde gebleven. Ook de kinderen van Leon en Pauline, die inmiddels als derde generatie Snoeren in de winkel werken, weten dit als geen ander. Samen zetten zij het familiebedrijf voort, gericht op een toekomst met nog vele kansen. 

1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur