Wandelwol - schapenwol voor voeten

Wandelwol is een natuurlijk product dat gemaakt is van schapenwol en kan worden gebruikt om blaren en andere voetproblemen te voorkomen en te behandelen. Schapenwol heeft antimicrobiële eigenschappen, is zacht en voelt comfortabel aan. Het remt de ontwikkeling van schimmels en bacteriën. Wandelwol is makkelijk in gebruik.

Je kunt het wol tussen je tenen of onder je voeten leggen om druk en wrijving te verminderen. Het absorbeert vocht, waardoor je voeten droog blijven. Wandelwol kan worden ingezet als antidruktechniek, maar ook om blaren te voorkomen of om klachten aan reeds bestaande blaren te verlichten.

Wandelwol wordt gebruikt door mensen die uit sportieve overweging veel wandelen, maar is zeker ook toepasselijk wanneer je veel staat of loopt. Het wordt onder andere ingezet door sporters, horecamedewerkers en verpleegkundigen. Ook bij klachten als likdoorns, pijnlijke eeltplekken en bijvoorbeeld hielspoor kun je baat hebben bij het gebruik van wandelwol. Tevens geeft het bij sommige mensen met reumatische voetproblemen verlichting van klachten.

Wandelwol is met name een plezierig product, omdat het eenvoudig te gebruiken is en daarnaast vrij is van chemicaliën. Het is hypoallergeen en daarmee ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Een plukje wandelwol kan meerdere keren worden gebruikt.

Mocht je meer willen weten over wandelwol of persoonlijk advies willen voor jouw voetklachten? Kom langs in onze winkel. Onze voetspecialisten en schoenconsulenten helpen je graag verder.

Wandelwol bij Snoeren Footfashion

WandelWol is een antridruk-product en gemaakt van 100% schapenwol. Het materiaal bevat lanoline, is erg zacht en daardoor vriendelijk voor de huid. WandelWol ventileert en heeft de eigenschap transpiratievocht te absorberen. Daarnaast is het product biologisch afbreekbaar.

WandelWol is verkrijgbaar per zakje, in onze winkel. Het kan niet alleen worden toegepast bij pijnlijke voeten, maar is inzetbaar op vele plekken op de huid. Voor meer tips zie ook: https://www.wandelwol.nl/wandelwol-toepassingen/

Zien we je snel?

Woon je in de omgeving van Breda, Oosterhout, Terheijden, Rijen of Dongen en wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen! 

1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur