Trackstyle jongensschoenen

Schoenen die slecht passen aan de kindervoet, kunnen in de toekomst leiden tot vervelende klachten aan bijvoorbeeld de knie, heup of zelfs rug. Te grote, te kleine, te smalle of te brede schoenen kunnen ervoor zorgen dat de natuurlijke loopbeweging verandert. Het kopen van nieuwe kinderschoenen is daarom niet alleen leuk, maar ook een belangrijke klus die met aandacht mag worden uitgevoerd.

Om te beginnen is het belangrijk de voeten te laten opmeten. Het komt geregeld voor dat een van de twee voeten iets langer is, dus meet niet slechts één kant, maar beide voeten. Tussen de vele schoenmodellen zit verschil in pasvorm. Let erop dat jouw zoon niet alleen schoenen draagt met de juiste lengte, maar ook dat de breedte klopt bij de voet.

Het jongensschoenenmerk Trackstyle heeft door de gehele collectie diverse wijdtematen. Wijdte 2 en 3 zijn voor de smalle voeten, wijdte 5 voor de normaal tot brede voet en wijdte 6 is extra breed. De ontwerpers van Trackstyle schoenen maken er ieder seizoen weer een ware beleving van. Er wordt gebruik gemaakt van stoere leersoorten in diverse kleuren, dat zorgt voor sportieve designs waar jongens mee gezien willen worden. En dan zitten ze ook nog eens als gegoten!

Wil je advies over de schoenmaat van je zoon? Of ben je nieuwsgierig naar de huidige Trackstyle jongensschoenen collectie? Kom dan langs op onze kinderschoen afdeling, in onze winkel in Teteringen. Onze gespecialiseerde medewerkers beantwoorden graag al je vragen.

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen! 

Maak een winkelafspraak

Trackstyle bij Snoeren Footfashion

Ben jij enthousiast over Trackstyle schoenen? Wij ook! Bij Snoeren Footfashion werken we samen aan één doel: mensen iedere dag blij maken met mooie en fijne schoenen, waar jij lekker en zonder klachten mee de deur uitloopt. Kom daarom snel naar onze winkel in Teteringen om jouw Trackstyle schoenen te passen. Liever Trackstyle online shoppen? Dan kan natuurlijk ook op mistermadame.nl, onze webshop. Je kunt hier 24 uur per dag, 7 dagen per week online je favoriete schoenen shoppen. Een groot aanbod met dezelfde service als in onze winkel én tegelijkertijd al het gemak van online.

1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur