Solidus schoenen

Met ruim 100 jaar aan ervaring, is Solidus gespecialiseerd in het maken van comfortschoenen. Ondanks moderne technieken en machines, kiest Solidus er bewust voor een groot deel van productie handmatig te doen. De modellen worden ontworpen in Zuid-Duitsland, maar de productie vindt plaats in Kroatië. Door de productie in Europa te laten plaatsvinden, kan Solidus voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen.

Solidus werkt met diverse wijdtematen, zodat de schoen altijd als gegoten zit. Pasvorm is belangrijk en daarom is er voor zowel smalle, normale als brede voeten voldoende keuze binnen de collecties. De fabrikant werkt enkel met hoogwaardige materialen, waaronder stretchleder waardoor deze schoenen ook zeer geschikt zijn voor de gevoelige voet.

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen! 

Maak een winkelafspraak

Solidus bij Snoeren Footfashion

Ben jij enthousiast over Solidus schoenen? Wij ook! Bij Snoeren Footfashion werken we samen aan één doel: mensen iedere dag blij maken met mooie en fijne schoenen, waar jij lekker en zonder klachten mee de deur uitloopt. Kom daarom snel naar onze winkel in Teteringen om jouw Solidus schoenen te passen. Liever Solidus online shoppen? Dan kan natuurlijk ook op mistermadame.nl, onze webshop. Je kunt hier 24 uur per dag, 7 dagen per week online je favoriete schoenen shoppen. Een groot aanbod met dezelfde service als in onze winkel én tegelijkertijd al het gemak van online.

1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur