Pulman verbandpantoffels

Wanneer je een langere tijd niet je eigen schoenen aan kunt, bijvoorbeeld vanwege een operatie of gezwachtelde benen, is het toch fijn om mobiel te kunnen blijven. De verbandpantoffels van Pulman zijn uitermate geschikt om op deze momenten in te zetten. De modellen hebben een rubberen antislipzool en een breed loopvlak voor een goede grip. De verbandschoenen zijn gemaakt van Razetti materiaal, waardoor de luchtcirculatie en temperatuur optimaal zijn. Bovendien heeft het materiaal een speciale behandeling gekregen, wat de groei en ontwikkeling van infecties, schimmels en transpiratie remt.

De Pulman verbandpantoffels zijn uitwasbaar op 40 graden Celcius en zullen na een wasbeurt snel drogen. Wanneer de meegeleverde polystyreen leesten in de pantoffels worden gedaan, zullen ze hun vorm daarbij lang behouden.

Pulman verbandschoenen kunnen volledig worden geopend, waardoor het makkelijk is om de pantoffels aan te trekken. Bovendien kan door middel van deze methode doe schoen volledig aan de voet worden aangepast, in breedte. Wij adviseren de verbandschoenen van Pulman wel altijd een maat groter aan te schaffen, gezien onze ervaring dat Pulman verbandschoenen relatief klein uitvallen in de lengte.

Mocht u in aanmerking komen voor een vergoeding vanuit de basisverzekerde zorg, dan helpen wij u graag bij het declareren van de verbandpantoffel voorziening.

Pulman bij Snoeren Footfashion

Pulman verbandpantoffels zijn buigzame, lichtgewicht pantoffels met een stabiele, isolerende en comfortabele antislip zool. De pantoffels kunnen ver open worden geklapt, waardoor de schoenen aanpasbaar zijn voor diverse voetbreedtes. De verbandpantoffels zijn voorzien van een uitneembare inlegzool en kunnen desgewenst gewassen worden op 40oC.

De Pulman verbandschoenen zijn verkrijgbaar in de maatrange 35 – 50. Wij adviseren altijd één lengtemaat groter te dragen dan uw eigen confectieschoenmaat.

Wanneer uw arts of specialist verbandschoenen heeft voorgeschreven, kunt u deze vergoed krijgen vanuit uw basisverzekering. Wij regelen voor u de declaratie. Neemt u voor meer informatie contact met ons op.

Zien we je snel?

Woon je in de omgeving van Breda, Oosterhout, Terheijden, Rijen of Dongen en wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen! 

1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur