ON Running

ON Running is een Zwitserse hardloopschoenenfabrikant die bekend staat om zijn unieke dempingstechnologie. Het bedrijf heeft zichzelf gepositioneerd als een merk dat prestaties en comfort biedt zonder concessies te doen aan het milieu.

Een van de meest opvallende kenmerken van On Running-schoenen is de demping. Het merk maakt gebruik van een technologie genaamd "CloudTec", die bestaat uit holle, cilindervormige elementen op de zool van de schoen. Deze elementen drukken samen bij de landing van de voet en bieden zo een zachte en gedempte afwikkeling. Bij het afzetten veren de clouds terug en zorgen ze voor een responsieve en energieke afzet. Deze dempingstechnologie is ontwikkeld om de impact op gewrichten en spieren te verminderen, wat resulteert in minder blessures en sneller herstel.

ON Running heeft hardloopschoenen voor heren en dames.

De Cloudsurfer is een lichtgewicht hardloopschoen met een stijlvol uiterlijk. Daarnaast heeft de zool ondersteunende elementen en is de schoen veerkrachtig. Het model is hiermee veelzijdig in te zetten tijdens trainingen en loopwedstrijden.                                                                               

De Cloudstratus  leent zich uitstekend voor langere afstanden. Door de dubbele CloudTec-demping ervaart de hardloper optimaal comfort tijdens een run. De zool zorgt voor een gebalanceerde afwikkeling met zachte landing, voldoende ondersteuning en veerkracht met hernieuwde energie bij de afzet.

Binnen de collecties van ON Running is ook een trail schoen te vinden. De Cloudrunner is speciaal ontworpen voor off-road avonturen. De loopzool is voorzien van het CloudTec-systeem, alsmede een rubberen zool voor extra grip en stabiliteit. Deze eigenschappen maakt de Cloudrunner tot een geschikte schoen om buiten de paden te gaan, tijdens verschillende weersomstandigheden.

Naast het bieden van uitstekend comfort en prestaties, is duurzaamheid ook een belangrijk aspect van On Running-schoenen. Het merk streeft ernaar om milieuvriendelijke producten te produceren en heeft verschillende maatregelen genomen om dit te bereiken. Zo worden de schoenen onder andere gemaakt van gerecyclede materialen zoals polyester en gebruiken ze water gebaseerde kleurstoffen in plaats van schadelijke chemicaliën. Bovendien werkt het merk samen met leveranciers die zich ook toeleggen op duurzaamheid en ethische productie.

ON bij Snoeren Footfashion

Ben jij enthousiast over ON schoenen? Wij ook! Bij Snoeren Footfashion werken we samen aan één doel: mensen iedere dag blij maken met mooie en fijne schoenen, waar jij lekker en zonder klachten mee de deur uitloopt. Kom daarom snel naar onze winkel in Teteringen om jouw ON schoenen te passen. Liever ON online shoppen? Dan kan natuurlijk ook op mistermadame.nl, onze webshop. Je kunt hier 24 uur per dag, 7 dagen per week online je favoriete schoenen shoppen. Een groot aanbod met dezelfde service als in onze winkel én tegelijkertijd al het gemak van online.

Zien we je snel?

Woon je in de omgeving van Breda, Oosterhout, Terheijden, Rijen of Dongen en wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen! 

Maak een winkelafspraak

1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur