Mephisto schoenen

Het Franse Mephisto wordt in 1965 opgericht door de Amerikaan Martin Michaeli. In 1975 wordt Mephisto een wereldmerk, waarbij de stadsschoenen met de naam “Originals” een groot succes is. Inmiddels worden er in ruim 60 landen Mephisto schoenen verkocht.

Mephisto richt zich op mannen en vrouwen met een actieve levensstijl, die veel van hun schoenen verwachten. Zo is de gepatenteerde Soft-Air Technologie ontstaan. Deze technologie is te vinden in de loopzool van de schoen.

Binnen de schoen zijn er kleine kamers gemaakt over de gehele lengte van de schoen, die gevuld zijn met een latexschuim. Dit schuim zorgt voor een ideale schokabsorptie en ontlast de voeten, maar ook de rug. Naast de kleine kamers, zijn er iets grotere luchtruimtes in de loopzool te vinden, die bijdragen aan de luchtcirculatie. Hierdoor ontstaat een prettig voetklimaat. De robuuste loopzool, welke gemaakt is van natuurlijke rubbers, heeft een schokdemper in de hiel en zorgt voor voldoende grip tijdens het lopen.

Mephisto maakt inmiddels al bijna 60 jaar schoenen voor zowel dames als heren. De schoenen zijn licht van gewicht, comfortabel en stevig. Door deze eigenschappen te combineren is een bijzonder product ontstaan, waar vele miljoenen mensen dagelijks met veel plezier op lopen.

Wil je het comfort van de Mephisto technologie zelf ervaren? Kom langs in onze winkel. Onze schoenconsulenten staan voor je klaar.

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen! 

Maak een winkelafspraak

Mephisto bij Snoeren Footfashion

Ben jij enthousiast over Mephisto schoenen? Wij ook! Bij Snoeren Footfashion werken we samen aan één doel: mensen iedere dag blij maken met mooie en fijne schoenen, waar jij lekker en zonder klachten mee de deur uitloopt. Kom daarom snel naar onze winkel in Teteringen om jouw Mephisto schoenen te passen. Liever Mephisto online shoppen? Dan kan natuurlijk ook op mistermadame.nl, onze webshop. Je kunt hier 24 uur per dag, 7 dagen per week online je favoriete schoenen shoppen. Een groot aanbod met dezelfde service als in onze winkel én tegelijkertijd al het gemak van online.

1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur