Livingstone bij Snoeren Footfashion

Ben jij enthousiast over Livingstone schoenen? Wij ook! Bij Snoeren Footfashion werken we samen aan één doel: mensen iedere dag blij maken met mooie en fijne schoenen, waar jij lekker en zonder klachten mee de deur uitloopt. Kom daarom snel naar onze winkel in Teteringen om jouw Livingstone schoenen te passen. Livingstone online shoppen? Dan kan natuurlijk ook op mistermadame.nl, onze webshop. Je kunt hier 24 uur per dag, 7 dagen per week online je favoriete schoenen shoppen. Een groot aanbod met dezelfde service als in onze winkel én tegelijkertijd al het gemak van online.

Livingstone staat al ruim 30 jaar voor goedpassende, comfortabele en robuuste schoenen. De schoenen zijn verkrijgbaar in maar liefst 3 wijdtematen. Wijdte 6 is geschikt voor de zeer smalle voet, wijdte 8 voor de normale voet en wijdte 9 voor de brede voet. De schoenen hebben een kalfslederen binnenvoering en zijn voorzien van een Vibram rubberen onderwerk. Voor het buitenmateriaal van de schoen wordt gebruik gemaakt van sterke leer- en nubuck soorten. De schoenen hebben een stoer karakter en prettig loopcomfort.

Is je maat niet op voorraad? Livingstone produceert deze superstevige schoenen het gehele jaar en daarom kunnen wij meestal de gewenste maat nabestellen. De levertijd bedraagt dan circa 4 weken.

 

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen! 

 

Maak een winkelafspraak

1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur