Leki bij Snoeren Footfashion

Word jij blij van een heerlijke wandeling? Wij ook! Bij Snoeren Footfashion werken we samen aan één doel: mensen iedere dag blij maken met hoogwaardige, functionele wandel items, zodat jij buiten alleen nog maar hoeft te genieten. Kom daarom snel naar onze winkel in Teteringen om jouw LEKI producten te kiezen.

In onze winkel bieden wij je een ruime collectie aan wandelstokken, hikingstokken en nordic walking poles. Gemaakt van kwalitatieve materialen als aluminium en carbon. Binnen onze collectie vind je zowel vaste- als verstelbare stokken zodat er altijd een product is dat bij jouw wandelingen past. Natuurlijk adviseren we je ook graag in LEKI accessoires als de Silent Spike Pads, Powergrip Pads of Trekking pads.

Het Duitse LEKI is begonnen met het ontwikkelen van skistokken. De oprichter Karl Lenhart was bekend met het verwerken van onder andere aluminium en kon zodoende deze kennis gebruiken in een nieuw product. In 1970 bracht hij de eerste skistokken op de markt. In de jaren ’80 werd de opgebouwde ervaring van het ontwikkelen en produceren van skistokken omgezet naar een andere, zeer belangrijke sport in de alpenregio. De eerste trekkingstok met antishock demping werd geboren. In de eerste jaren van 2000 werd het wandelstok assortiment uitgebreid met nordic walking stokken.

Sindsdien is het wandelstokken- en nordic walking stok assortiment flink gegroeid, inclusief passende accessoires voor de wandelliefhebber. LEKI verzorgt sinds jaar en dag hoogwaardige producten voor de skiwereld en wandelaar.

 
 

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen! 

 
 

Maak een winkelafspraak

1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur