Lacoste bij Snoeren Footfashion

Ben jij enthousiast over lacoste kleding? Wij ook! Bij Snoeren Footfashion werken we samen aan één doel: mensen iedere dag blij maken met mooie en fijne kleding, waarin jij stralend de deur uit loopt. Kom daarom snel naar onze winkel in Teteringen om jouw Lacoste kleding te passen. Liever Lacoste online shoppen? Dan kan natuurlijk ook op mistermadame.nl, onze webshop. Je kunt hier 24 uur per dag, 7 dagen per week online je favoriete schoenen shoppen. Een groot aanbod met dezelfde service als in onze winkel én tegelijkertijd al het gemak van online.

In de jaren ’30 van de vorige eeuw bedacht tennislegende René Lacoste het bekende poloshirt met de groene krokodil. Die krokodil is een verwijzing naar zijn bijnaam “The Crocodile”. Tot de jaren ’50 was het poloshirt enkel in wit verkrijgbaar. Echter inmiddels worden de polo’s in alle kleuren van de regenboog gemaakt.

Lacoste is bedrijf met internationale allure en hanteert een actief beleid rondom een duurzamere mode-industrie. Dit houdt in dat het bedrijf de grondstoffen die het gebruikt, traceert en controleert. Dit doet het in samenwerking met onafhankelijke bureaus die controles uitvoeren, onder andere rondom milieueisen.

Ook werken zij aan ontwikkelingsinitiatieven met als doel de lokale bevolking te helpen stappen te maken in het verbeteren van de leefomstandigheden. Maar ook door het leren van vaardigheden, zodat zij een eigen inkomen kunnen realiseren.

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen! 

Maak een winkelafspraak

1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur