HFL Laboratories bij SNoeren Footfashion

De verzorgingsproducten van HFL Laboratories zijn een aanvulling op de behandeling door de huidprofessional. De producten zijn dan ook enkel verkrijgbaar bij selectieve dealers. De producten kunnen worden ingezet als verzorging, of bij huid- en nagelproblematiek en mogen eveneens worden gebruikt door kinderen, zwangere vrouwen en diabetespatiënten.

Maak kennis met de productlijn van HFL Laboratories:

Roselan Balm

Dit product is uitermate geschikt voor een zeer droge huid en helpt kloofjes te genezen. De zalf ondersteunt het zelf genezend vermogen van de huid en voedt tot in de diepere huidlagen. De balsem trekt snel in, waardoor deze niet plakt.

Dermoleen Cream

De Dermoleen Crème ondersteunt de hydratatie van de huid. Door gebruik van ureum is dit product uitermate geschikt voor de droge en schrale huid. De Dermoleen Cream kan daarbij niet alleen worden ingezet op de voet, maar is geschikt voor gebruik over het gehele lichaam. Bij extreme droge huid en/ of barstjes en kloofjes, kunnen de Dermoleen Cream en de Roselan Balm samen worden ingezet voor een versterkend effect.

Fresh Gel

Deze gel zorgt door toevoeging van caphor, hamamelis en arnica voor een bevordering van de doorbloeding. De gel voelt koel aan en stimuleert daarbij de bloedcirculatie. De unieke samenstelling van de gel zorgt ervoor dat het product veilig gebruikt kan worden in combinatie met steunkousen.

Solution Spray

De Solutionspray van HFL Laboratories draagt bij aan een gezonder uitziende nagel, wanneer deze is verkleurd. De spray beschermt en verzorgd de nagel en draagt bij aan het herstel van de nagel. Ook kan de spray worden ingezet bij zwemmerseczeem of voetschimmel op de huid. Dit product is tevens te gebruiken in de schoenen.

Wilt u meer weten, onze voetexperts voorzien u graag van persoonlijk advies.

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen! 

Maak een winkelafspraak

1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur