Hartjes schoenen

Hartjes is sinds 1953 de grootste schoenfabrikant in familiebezit in Oostenrijk. Deze status hebben zij verworven door de kennis van een orthopedische werkplaats te combineren met een aantrekkelijk design. Comfort en een goede voetgezondheid staan centraal in de merkbeleving. Hartjes omarmt technologie, maar blijft vele productiestappen handmatig uitvoeren om de kwaliteit van de schoenen te kunnen waarborgen. Zij zijn ervan overtuigd dat vooruitgang ervoor zorgt dat het vakmanschap levend kan blijven.

 

Hartjes gebruikt voor de productie leer als basisgrondstof. De voordelen van dit materiaal zijn het ademende vermogen, de vochtbestendigheid en temperatuur regulerend. Hartjes kiest ervoor enkel leersoorten te gebruiken die dicht bij huis te vinden zijn. Alle leder komt dan ook uit Europa. Binnen de collecties worden geen onnatuurlijke middelen ingezet om bijvoorbeeld littekens, kleurafwijkingen of oneffenheden te verdoezelen.

 

Het merk gebruikt voor een groot deel van haar zolen recyclebaar industrieel afval. Hierdoor ontstaat een milieuvriendelijk, duurzaam product. Dankzij de innovatieve XL Extralight-technologie is het gewicht van de zool bovendien erg laag. Dit zorgt voor een superlichte loopervaring.

 

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen! 

 

Maak een winkelafspraak

Hartjes bij Snoeren Footfashion

Ben jij enthousiast over Hartjes schoenen? Wij ook! Bij Snoeren Footfashion werken we samen aan één doel: mensen iedere dag blij maken met mooie en fijne schoenen, waar jij lekker en zonder klachten mee de deur uitloopt. Kom daarom snel naar onze winkel in Teteringen om jouw Hartjes schoenen te passen. Liever Hartjes online shoppen? Dan kan natuurlijk ook op mistermadame.nl, onze webshop. Je kunt hier 24 uur per dag, 7 dagen per week online je favoriete schoenen shoppen. Een groot aanbod met dezelfde service als in onze winkel én tegelijkertijd al het gemak van online.

 
1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur