GIJS schoenen

Het herenschoenenmerk GIJS is afkomstig uit het Nederlandse Drunen. In de schoenfabriek van Van Drunen worden al ruim 100 jaar kwaliteitsschoenen met een hoog comfortgehalte geproduceerd. Het bedrijf vertaalt de mode en trends binnen haar collecties zonder de pasvorm uit het oog te verliezen. GIJS, het jongere broertje van Durea, staat bekend om de grote variatie aan wijdtematen, waardoor er voor iedere herenvoet wel een passend model te vinden is.

 

Zo heeft GIJS de volgende breedtematen:

 

Naast de diverse breedtematen, zijn er nog drie aspecten die de schoenen van GIJS zo bijzonder maken: voldoende teenruimte, een goede aansluiting aan het hielbeen en een anatomisch gevormd voetbed voor extra comfort. Bovendien zijn alle schoenen en stijlen in halve maten verkrijgbaar, van maat 6 t/m 13 (UK maten). In Europese maten betekent dit een maatbereik van 39 t/m 48!

Dat je met GIJS kwaliteit aan je voeten hebt, blijkt ook uit het materiaalgebruik. De schoenen worden allen gemaakt van hoogwaardige leersoorten. Dit maakt dat een schoen een lange levensduur heeft.

Binnen de collecties van GIJS zijn verschillende stijlen te vinden.

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen! 

Maak een winkelafspraak

Gijs bij Snoeren Footfashion

Ben jij enthousiast over Gijs schoenen? Wij ook! Bij Snoeren Footfashion werken we samen aan één doel: mensen iedere dag blij maken met mooie en fijne schoenen, waar jij lekker en zonder klachten mee de deur uitloopt. Kom daarom snel naar onze winkel in Teteringen om jouw Gijs schoenen te passen. Liever Gijs online shoppen? Dan kan natuurlijk ook op mistermadame.nl, onze webshop. Je kunt hier 24 uur per dag, 7 dagen per week online je favoriete schoenen shoppen. Een groot aanbod met dezelfde service als in onze winkel én tegelijkertijd al het gemak van online.

1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur