Gabor schoenen

Gabor, gevestigd in het prachtige Rosenheim, mag zich in Duitsland het nummer één damesschoenenmerk noemen. En dat is niet voor niets! Want alleen de hoogste kwaliteit is bij Gabor goed genoeg. Dat laat zich direct vertalen in een goede pasvorm. De pasvorm heeft echt prioriteit. Immers, wanneer de basis niet klopt, zal ook het eindproduct tegenvallen. Daarom worden de leesten, de mallen die nodig zijn om een schoen te maken, in eigen fabriek handgemaakt.

 

Er wordt gekeken naar de teenhoogte. De schoen moet tenen voldoende ruimte bieden, zodat de schoen niet aan de tenen gaat knellen. Maar ook de ruimte in de voorvoet, de modellering aan de zijkanten van de schoen richting de enkels en de hielomsluiting krijgen bij ieder nieuw ontwerp alle aandacht. Het model van de schoen wordt steeds weer zorgvuldig bedacht en verwerkt. De visie van Gabor is dan ook dat 8 op de 10 vrouwen een passende schoen binnen de collecties kan vinden.

 

Dat een schoen goed past, is belangrijk, maar het ook wil ook wat. Gabor vertaalt de laatste trends op geheel eigen wijze door de collecties, waardoor het merk enorm actueel is en blijft. Van pumps en mocassins tot sneakers en bikerboots: het merk zorgt voor een ruime keuze in type schoenen. Gabor is er voor je dagelijkse bezigheden, maar ook voor je strandvakantie en een feestje.

 

Gabor weet hoe een schoen moet zitten op welk moment. En met die knowhow wordt rekening gehouden tijdens het ontwerpproces. Zo zijn heel veel pumps, ballerina’s en mocassins gemaakt in sacchetto maakwijze. Hierbij wordt het voeringleer als een soort zakje in de schoen bevestigd, waardoor een zachte, soepele schoen ontstaat.

 

Ook prettig is de comfort-lijn, waarbij alle schoenen in G- en H-wijdtes worden geproduceerd. De schoenen zijn breder in de voorvoet, geven meer ruimte aan de tenen en hebben een breder stavlak voor meer stabiliteit. Hip en comfortabel in één.

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen! 

Maak een winkelafspraak

Gabor bij Snoeren Footfashion

Ben jij enthousiast over Gabor schoenen? Wij ook! Bij Snoeren Footfashion werken we samen aan één doel: mensen iedere dag blij maken met mooie en fijne schoenen, waar jij lekker en zonder klachten mee de deur uitloopt. Kom daarom snel naar onze winkel in Teteringen om jouw Gabor schoenen te passen. Liever Gabor online shoppen? Dan kan natuurlijk ook op mistermadame.nl, onze webshop. Je kunt hier 24 uur per dag, 7 dagen per week online je favoriete schoenen shoppen. Een groot aanbod met dezelfde service als in onze winkel én tegelijkertijd al het gemak van online.

1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur