EMMA werkschoenen

Emma is een bekend en gerespecteerd merk als het gaat om werkschoenen. Het bedrijf werd opgericht in 1931 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit, innovatie en veiligheid. Emma werkschoenen zijn ontworpen om werknemers in diverse sectoren te voorzien van optimale bescherming en comfort, zonder concessies te doen aan stijl.

Een van de belangrijkste kenmerken van Emma werkschoenen is de focus op veiligheid. Het merk begrijpt dat een goede werkschoen essentieel is om de risico's op de werkvloer te minimaliseren. Daarom voldoen alle Emma schoenen aan de hoogste veiligheidsnormen, zoals de Europese norm EN ISO 20345. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen impact, perforatie, olie en hitte. Bovendien zijn sommige modellen ook voorzien van antislipzolen en elektrische isolatie.

Naast veiligheid staat comfort hoog in het vaandel bij Emma. Het merk begrijpt dat werknemers lange uren op hun voeten moeten staan en dat het dragen van oncomfortabele schoenen kan leiden tot vermoeidheid en blessures. Daarom worden Emma schoenen gemaakt met behulp van geavanceerde technologieën en materialen die zorgen voor een goede pasvorm, demping en ventilatie. Of je nu werkt in de bouw, de logistiek, de zorg of een andere sector, Emma heeft een schoen die aan al je comfortbehoeften voldoet.

Daarnaast streeft Emma ernaar om duurzame en milieuvriendelijke werkschoenen te produceren. Het bedrijf maakt gebruik van gerecyclede materialen en werkt samen met leveranciers die zich inzetten voor duurzaamheid. Dit betekent dat je niet alleen kunt vertrouwen op de kwaliteit en veiligheid van Emma werkschoenen, maar ook bijdraagt aan een beter milieu.

De werkschoenen van Emma kan daarom het best omschreven worden als innovatief, veilig en comfortabel. Met hun focus op technologie en duurzaamheid zijn Emma werkschoenen geschikt voor elke werkomgeving. Of je nu bouwt, loopt, rijdt of zorgt, Emma heeft de perfecte schoen om je te beschermen en te ondersteunen, zodat je je werk veilig en comfortabel kunt uitvoeren.

Als voetspecialist willen we het beste voor jouw voeten. Wil je weten welke Emma werkschoen het beste bij je past? Kom dan langs in onze winkel of maak een afspraak voor advies op maat.

Voor bedrijven

Wist je dat er al veel bedrijven in de regio een samenwerking met ons zijn aangegaan omtrent werkschoenen? Wil je weten wat wij voor jouw werknemers kunnen betekenen op het gebied van veiligheidsschoeisel? Neem contact met ons op voor een adviesgesprek. Samen zorgen we ervoor dat werknemers veilig en met goede (voet-)gezondheid kunnen deelnemen aan de arbeidsmarkt.

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen! 

Maak een winkelafspraak

EMMA bij Snoeren Footfashion

EMMA werkschoenen zijn gemaakt van sterk leder en worden meervoudig doorgestikt. Dit zorgt voor een lange levensduur. Daarnaast zijn de werkschoenen van EMMA buitengewoon comfortabel en passen ze perfect. EMMA maakt gebruik van meerdere breedtematen in de collectie, waardoor er in iedere klasse, hoog of laag en voor man of vrouw altijd een goedpassend model beschikbaar is.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over een oplossing in werkschoenen, neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel.

1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur