Durea schoenen

Het damesschoenenmerk Durea is afkomstig uit het Nederlandse Drunen. Durea maakt al ruim 75 jaar kwaliteitsschoenen met een hoog comfortgehalte. Het bedrijf vertaalt de mode en trends binnen haar collecties zonder de pasvorm uit het oog te verliezen. Durea staat vooral bekend om de grote variatie aan wijdtematen, waardoor er voor iedere damesvoet wel een passend model te vinden is.

Zo heeft Durea de volgende breedtematen:

Wijdtemaat E 
Wijdtemaat G
Wijdtemaat H
Wijdtemaat K

Naast de diverse breedtematen, zijn er nog drie aspecten die de schoenen van Durea zo bijzonder maken: voldoende teenruimte, een goede aansluiting aan het hielbeen en een anatomisch gevormd voetbed voor extra comfort. Bovendien zijn alle schoenen en stijlen in halve maten verkrijgbaar. Dat zorgt ervoor dat het vinden van de juiste lengtemaat nog makkelijker wordt.

Dat je met Durea kwaliteit aan je voeten hebt, blijkt ook uit het materiaalgebruik. De schoenen worden allen gemaakt van hoogwaardige leersoorten. Dit maakt dat een schoen een lange levensduur heeft.

Binnen de collecties van Durea zijn verschillende stijlen te vinden. Zo zijn er trendy sneakers met mesh, stoere veterboots, sandalen waar een eigen steunzool in kan worden gedragen. Zelfs aan een feestelijke schoen is gedacht, door de collecties te verrijken met pumps met uitneembaar voetbed.

 
 
 

Durea bij Snoeren Footfashion

Ben jij enthousiast over Durea schoenen? Wij ook! Bij Snoeren Footfashion werken we samen aan één doel: mensen iedere dag blij maken met mooie en fijne schoenen, waar jij lekker en zonder klachten mee de deur uitloopt. Kom daarom snel naar onze winkel in Teteringen om jouw Durea schoenen te passen. Liever Durea online shoppen? Dan kan natuurlijk ook op mistermadame.nl, onze webshop. Je kunt hier 24 uur per dag, 7 dagen per week online je favoriete schoenen shoppen. Een groot aanbod met dezelfde service als in onze winkel én tegelijkertijd al het gemak van online.

 
 
 

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen! 

 
 
 

Maak een winkelafspraak

1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur