Develab kinderschoenen

Develab is niet alleen een tof kinderschoenenmerk van hoge kwaliteit, maar ook nog eens een van de duurzamere producenten van Nederlandse bodem. Sinds 15 jaar hechten zij veel waarde aan mens en milieu. Zo werkt Develab samen met familiebedrijven uit Portugal en Spanje, waarbij oog is voor goede arbeidsomstandigheden.

Doordat de samenwerking met deze bedrijven al jaren bestaat, zijn de lijntjes kort. De mensen in Spanje en Portugal zijn gedreven, beschikken over de juiste vakkennis en hebben passie voor schoenen. De design-afdeling is geregeld in de fabrieken te vinden, voor werkoverleg, maar ook op zoek naar de juiste materialen.

Bij de inkoop van materialen, kiest Develab voor duurzaam geproduceerde materialen zoals soepele leersoorten en suèdes. Daarnaast wordt er steeds meer plantaardig gelooid leder, hergebruikt katoen en gerecycled rubber ingezet om de ecologische footprint te verkleinen.

Naast goede, stevige kinderschoenen waar een lange levensduur gegarandeerd is, voelt Develab zich ook maatschappelijk betrokken. Dit laten zij onder andere zien door een project in samenwerking met Villa Pardoes, waarbij Develab middels een coole actie een mooi bedrag heeft gedoneerd. Mede door deze donatie, kunnen kinderen met een ernstige aandoening eventjes genieten van een fijne vakantie.

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen! 

Maak een winkelafspraak

Develab bij Snoeren Footfashion

Ben jij enthousiast over Develab schoenen? Wij ook! Bij Snoeren Footfashion werken we samen aan één doel: mensen iedere dag blij maken met mooie en fijne schoenen, waar jij lekker en zonder klachten mee de deur uitloopt. Kom daarom snel naar onze winkel in Teteringen om jouw Develab schoenen te passen. Liever Develab online shoppen? Dan kan natuurlijk ook op mistermadame.nl, onze webshop. Je kunt hier 24 uur per dag, 7 dagen per week online je favoriete schoenen shoppen. Een groot aanbod met dezelfde service als in onze winkel én tegelijkertijd al het gemak van online.

1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur