BunniesJR kinderschoenen

Wanneer je kleintje de eerste stapjes zet, wordt het tijd voor de eerste schoentjes. Een belangrijke mijlpaal voor zowel kind als ouder. BunniesJR heeft ruime ervaring in het ontwikkelen en produceren van baby- en kinderschoenen. Zo is er voor elke loopfase een aparte groep schoentjes te vinden. Iedere loopfase is immers uniek en vraagt om een ander type schoentje.

Babyschoentjes

De babyschoentjes van BunniesJR zijn gemaakt van zachte leersoorten en voelen soepel aan. De pasvorm is comfortabel. Ook kan het schoentje goed open, zodat je de schoen makkelijk om het voetje heen krijgt. De babyschoentjes hebben allemaal een rubberen zooltje. Dit geeft je kindje een goede grip op de vloer en zorgt ervoor dat je kindje niet uitglijdt. Het zooltje is flexibel, zodat het voetje niet wordt tegengehouden in de bewegingen. Een babyschoentje is er in het beginsel om de voetjes te beschermen en om grip te geven.

Flexschoentjes

Wanneer jouw kindje de woonkamer begint te verkennen en langs meubels, of misschien zelfs al kleine stukjes los loopt, wordt het tijd voor een ander type schoentje. BunniesJR heeft voor deze fase de flex groep ontworpen. Deze schoentjes zijn in tegenstelling tot de babyschoentjes al iets meer “schoen”. Toch blijft de flex schoen, het woord zegt het al, flexibel. De buigzame zool zorgt ervoor dat de voetjes goed kunnen afwikkelen en daarin niet gestuurd worden. Wel hebben de zolen een profiel, zodat er voldoende grip ontstaat op de ondergrond. Het materiaalgebruik is nog altijd erg soepel en zacht.

Stap schoenen

Is je kindje inmiddels op peuterleeftijd of loopt hij/zij erg goed? Dan kun je overstappen op de Stap Schoenen van BunniesJR. Deze kinderschoenen zijn iets steviger en geven een beetje steun. Ze helpen je kindje stabiliteit te geven, maar de zool heeft nog steeds enige flexibiliteit. De voet wikkelt er goed in af. De schoentjes zijn gemaakt van stevig materiaal, zodat ze tegen een stootje kunnen.

BunniesJR vertaalt de trends van het moment naar alle loopfases. Zo heeft je kindje niet alleen hele fijne schoentjes aan, maar maakt het de outfit ook af. Ben je op zoek naar leuke sneakers, snoezige laarsjes of ruige klittenbandschoenen dan vind je in de collecties van BunniesJR voor de allerkleinsten vast wat je zoekt. Ben je benieuwd welke schoentjes het beste bij de voeten van jouw kleintje passen? Vraag het onze medewerkers op de kinderafdeling.

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen! 

 

Maak een winkelafspraak

BunniesJR bij Snoeren Footfashion

Ben jij enthousiast over BunniesJR schoenen? Wij ook! Bij Snoeren Footfashion werken we samen aan één doel: mensen iedere dag blij maken met mooie en fijne schoenen, waar jij lekker en zonder klachten mee de deur uitloopt. Kom daarom snel naar onze winkel in Teteringen om jouw BunniesJR schoenen te passen. Liever BunniesJR online shoppen? Dan kan natuurlijk ook op mistermadame.nl, onze webshop. Je kunt hier 24 uur per dag, 7 dagen per week online je favoriete schoenen shoppen. Een groot aanbod met dezelfde service als in onze winkel én tegelijkertijd al het gemak van online.

 
1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur