Brooks hardloopschoenen

Het Amerikaanse hardloopschoenenmerk Brooks heeft zich gevestigd in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Het bedrijf heeft bewust voor deze locatie gekozen, omdat het de verbinding tussen landen en sport zo mooi samenbrengt. Immers kun je Brooks anno 2023 in ruim 50 landen vinden. Brooks maakt sinds 1914 sportschoenen en heeft dan ook al een aardige geschiedenis opgebouwd. De kennis die in die jaren is opgedaan, helpt Brooks vandaag de dag om innoverend te blijven en jaar op jaar hardloopschoenen van goede kwaliteit te leveren.

 

Brooks Running is ervan overtuigd dat hardlopen voor iedereen bereikbaar kan en moet zijn. Daarom werkt Brooks als een van de weinige merken, met een breedtematensysteem Dat zorgt ervoor dat je ook met een wat smallere of bredere voet comfortabel kunt hardlopen. Naast een pasvorm voor iedere voet, is Brooks continue in beweging om met behulp van de wetenschap een steeds betere schoen te produceren. Een schoen die beter dempt, prettiger afrolt, nog een fractie lichter is of zelfs duurzamer.

Brooks investeert in wekelijkse, plaatselijke loopjes in diverse steden. Zo hopen zij bij te dragen aan het uitbreiden van de ‘hardloopfamilie’ en sporten te stimuleren. Juist het wekelijks terugkerende element, zorgt ervoor dat de sport voor steeds meer mensen bereikbaar wordt.

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen! 

Maak een winkelafspraak

Brooks bij Snoeren Footfashion

Ben jij enthousiast over Brooks schoenen? Wij ook! Bij Snoeren Footfashion werken we samen aan één doel: mensen iedere dag blij maken met mooie en fijne schoenen, waar jij lekker en zonder klachten mee de deur uitloopt. Kom daarom snel naar onze winkel in Teteringen om jouw Brooks schoenen te passen. Liever Brooks online shoppen? Dan kan natuurlijk ook op mistermadame.nl, onze webshop. Je kunt hier 24 uur per dag, 7 dagen per week online je favoriete schoenen shoppen. Een groot aanbod met dezelfde service als in onze winkel én tegelijkertijd al het gemak van online.

1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur