Australian schoenen

Houd je van casual schoenen, maar wil je geen concessies doen in comfort? Dan is Australian Footwear iets voor jou. De schoenen zijn gemaakt van duurzame producten en kwaliteitsleder. De designers geven iedere schoen naast het herkenbare, robuuste karakter een knipoog naar fashion.

 

Wat Australian bijzonder maakt, is het grote pasbereik. Het grootste deel van de collectie is namelijk verkrijgbaar van maat 39 t/m maat 50. Een grote maatrange, zodat er voor iedere man een passende schoen te vinden is. Australian doet daarbij geen concessies aan pasvorm en comfort.

 

Naast goedpassende schoenen voor grote en kleine voeten, werkt Australian Footwear aan een collectie die ook voor een bredere voet prima zit. Inmiddels zijn er al een aantal modellen in de H-fit in de collectie opgenomen.

 

Australian Footwear biedt naast sneakers, instappers en stoere boots, ook geklede schoenen. Er is een Australian voor ieder moment. Kom jij snel passen?

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen! 

 
 
 
 
 
 

Maak een winkelafspraak

Australian bij Snoeren Footfashion

Ben jij enthousiast over Australian schoenen? Wij ook! Bij Snoeren Footfashion werken we samen aan één doel: mensen iedere dag blij maken met mooie en fijne schoenen, waar jij lekker en zonder klachten mee de deur uitloopt. Kom daarom snel naar onze winkel in Teteringen om jouw Australian schoenen te passen. Liever Australian online shoppen? Dan kan natuurlijk ook op mistermadame.nl, onze webshop. Je kunt hier 24 uur per dag, 7 dagen per week online je favoriete schoenen shoppen. Een groot aanbod met dezelfde service als in onze winkel én tegelijkertijd al het gemak van online.

 
 
 
 
 
 
1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur