Akileine voetverzorging

Akileine is een toonaangevend merk op het gebied van voetverzorging. Het bedrijf is al meer dan 70 jaar actief en heeft een breed scala aan producten ontwikkeld om te zorgen voor gezonde en mooie voeten. Of je nu last hebt van vermoeide voeten, eelt, gebarsten hielen of andere voetproblemen, Akileine heeft de oplossing voor jou.

Een van de belangrijkste kenmerken van Akileine verzorgingsproducten is de focus op kwaliteit en effectiviteit. Het merk werkt samen met voetexperts en dermatologen om producten te ontwikkelen die voldoen aan de hoogste standaarden. De formules van Akileine zijn samengesteld met natuurlijke ingrediënten zoals plantenextracten, essentiële oliën en vitaminen. Deze ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd om hun verzachtende, hydraterende en herstellende eigenschappen.

De Hydra ultra-actief balsem van Akileine hydrateert de zeer droge, vochtarme huid tot 24 uur. Voeten voelen minder droog aan en de balsem maakt de huid soepel en zacht.

Ook voor de diabetische voet is er een prettige crème. De Akildia beschermt de huid. De crème zorgt voor hydratatie en verzorging van de kwetsbare voet en stimuleert bovendien de bloedsomloop. Door deze prettige eigenschappen is Akildia ook goed in te zetten voor de reumatische voet.

Met Akileine verzorgingsproducten hoef je geen compromis te sluiten tussen gezondheid en schoonheid. Het merk begrijpt dat mooie voeten niet alleen gezond moeten zijn, maar er ook goed uit moeten zien. Daarom biedt Akileine producten die niet alleen effectief zijn in het behandelen van voetproblemen, maar ook zorgen voor een verzorgde uitstraling.

Wil je informatie over welke crème het beste bij jouw voeten past? Kom langs in onze winkel. Onze voetspecialisten geven je graag advies op maat.

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen! 

Maak een winkelafspraak

Akileine bij Snoeren Footfashion

De voetverzorgingsproducten van Akileine hebben de eigenschap snel te worden opgenomen door de huid. De producten zijn vrij van parabenen en daarmee een prima aanvulling op de dagelijkse huidverzorging van de voet.

Hydra Ultra Active Balsem

Deze crème zorgt, ondanks het snel intrekken in de huid, voor een 24 uurs hydratatie. U brengt de vochtarme huid snel goede conditie. Naast het vochtinbrengend vermogen, maakt de crème de huid soepel en zorgt dat overmatige eeltvorming wordt geremd.

Akildia

De Akildia crème is speciaal ontwikkeld voor de diabetische voet. De crème maakt de huid soepel en beschermt tegen huidbeschadigingen. Daarnaast heeft de crème een sterk hydraterend vermogen, waardoor deze ook geschikt is voor de droge huid.

Wilt u meer weten, onze voetexperts voorzien u graag van persoonlijk advies.

1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur