Wij geloven in goed

Bij Snoeren geloven we in goed. Goede merken, goed advies, goede service. Dat vind je terug in alles wat wij doen. Van een eerlijk advies tot onze bistro, van shoppen op afspraak tot de juiste voetzorg, hieronder zetten we onze services graag voor je op een rij!

 

Eerlijk en deskundig advies

Bij Snoeren kun je rekenen op een eerlijk en deskundig advies. Binnen ons familiebedrijf werken vele specialisten samen aan één doel: mensen iedere dag blij maken met fijne schoenen, waar zij lekker en zonder klachten op kunnen lopen.

Schoenmakerij

Snoeren schoen- en voetspecialist repareert je kwaliteitsschoenen en lederwaren met de grootste zorg. Dat doen we ambachtelijk in onze eigentijdse schoenmakerij: met een hoge mate van vakmanschap én voorzien van de nieuwste technieken.

Meer over schoenreparatie

De juiste voetzorg

Van podotherapie tot medisch pedicure, van sportpodologie tot orthopedische schoentechniek… Snoeren beschikt over een eigen team van voetzorgspecialisten!

Meer over voetzorg

Shoppen op afspraak

Wil je shoppen in alle rust, en met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak een afspraak voor personal shoppen!

Maak direct een afspraak

Bistro Soleil

Bij Snoeren draait alles om beleving. Om een onbezorgde tijd. Daarom is er Bistro Soleil. Schuif lekker aan en laat je verwennen met een goede kop koffie of thee of een uitgebreide lunch!

Meer over onze bistro

24/7 shoppen op MisterMadame.nl

Een unieke combinatie van de service van Snoeren én het gemak van online. Dat is onze webshop MisterMadame. Je shopt er 24/7 je favoriete schoenen!

Meer over MisterMadame

Punten sparen met ons spaarsysteem

Onze vaste gasten bieden we graag iets extra’s. Shop je regelmatig bij ons voor dames-, heren-, kinder-, running-, outdoor schoenen en onze kledingcollectie? Dan is dit spaarsysteem echt iets voor jou. Met het Snoeren Spaarsysteem spaar je met het hele gezin voor interessante kortingen! Zo wordt lekker lopen nóg leuker.

Meer over het spaarsysteem

Gratis parkeren voor de deur

Wij hebben op eigen terrein een grote parkeerplaats, waar je als klant van Snoeren gratis kunt parkeren. Daarnaast beschikken we over een eigen laadpaal voor elektrische auto’s. Kom gerust langs, je bent van harte welkom!

1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur