De beste kinderschoenen in Teteringen

Lekker winkelen voor de allerleukste kinderschoenen? Kom eens langs bij Snoeren Footfashion in Teteringen! Op onze uitgebreide kidsafdeling vind je de laatste trends voor jongens én meiden van jong tot oud. Shoppen maar!

De voeten van kinderen zijn constant in de groei. De juiste ondersteuning én voldoende ruimte is daarom onmisbaar. De eerste stapjes in schattige schoentjes of stoere tieners in stoere sneakers: bij Snoeren Footfashion vind je altijd de beste match voor jouw kind. We meten de voeten eerst zorgvuldig op, zodat we je daarna van een persoonlijk advies kunnen voorzien. Samen zoeken we een passend model met de juiste lengte- en breedtemaat. Benieuwd naar de trends van nu? Ook voor professioneel stijladvies kun je bij onze experts terecht. Hippe kids shoppen bij Snoeren Footfashion!

 

Kinderschoenen shoppen voor jongens en meisjes in Teteringen bij Snoeren Footfashion

Ontdek de kidsafdeling

 

De populairste kinderschoenen in Teteringen

De populairste kinderschoenen van het zuiden? Je vindt ze bij Snoeren Footfashion in Teteringen! Kleurrijke sneakers van Red Rag en Braqeez of stoere boots van Develab en Twins & Trackstyle: laat je inspireren door de laatste trends! Bij Snoeren Footfashion kiezen we alleen voor de allerhoogste kwaliteit. Onze medewerkers adviseren je graag over jouw favoriete merken, van een uitneembaar voetbed tot de gebruikte materialen. Wij helpen je met het maken van de juiste keuze voor jouw kind. Kun je niet wachten om te gaan winkelen? Neem vast een kijkje in onze collectie:

Braqeez jongens sneakers   Red Rag jongens sneakers   Bunnies Jr meisjes sneakers   Develab meisjes boots

Braqeez jongens sneakers   Red Rag jongens sneakers   Bunnies Jr meisjes sneakers   Develab meisjes boots

Kinderschoenen shoppen in Teteringen

Kinderschoenen shoppen? Kom gezellig langs bij Snoeren Footfashion! Op Heistraat 2 in Teteringen vind je de grootste schoenenwinkel van het zuiden. Parkeer gratis op ons eigen terrein. Heb je een elektrische auto? Maak dan zeker gebruik van onze moderne laadpalen. Ook voor een echt verwenmoment zit je bij Snoeren Footfashion goed! In het hart van onze winkel vind je een gezellige bistro, waar je van harte welkom bent voor een goede kop koffie met een lekkere versnapering.

 

In alle rust shoppen met uitgebreid advies van onze experts? Maak telefonisch eenvoudig een ‘personal shopping’ afspraak. Zien we je snel in onze winkel?

Personal shoppen bij Snoeren Footfashion

 
1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur