De beste kinderschoenen van Oosterhout

Op zoek naar de allerleukste kinderschoenen in de buurt van Oosterhout? Loop eens binnen bij Snoeren Footfashion in Teteringen! Op nog geen tien minuten rijden vanaf Oosterhout, vind je in onze schoenenwinkel een uitgebreide kidsafdeling met de laatste schoenmode voor jongens én meiden. Shoppen maar!

Kindervoeten zijn constant in ontwikkeling. Daarom is het extra belangrijk dat ze voldoende ruimte en de juiste ondersteuning krijgen. Of het nu gaat om de eerste stapjes of een paar stoere stappers voor tieners: bij Snoeren Footfashion helpen we je graag met het vinden van de beste match. We meten de voeten zorgvuldig op, zodat we je daarna kunnen adviseren over een passend model met de juiste lengte- en breedtemaat. Vind je het lastig om te kiezen? Geen zorgen! Onze experts helpen je graag met het kiezen van de beste stijl zodat ieder kind straalt op het schoolplein!

 

Jongensschoenen en meisjesschoenen bij Snoeren Footfashion

Ontdek de kidsafdeling

 

De populairste kinderschoenen in Oosterhout

Snoeren Footfashion biedt jou de populairste kinderschoenen in de omgeving van Oosterhout. Laat je inspireren door de kleurrijke sneakers van Develab, Twins en Trackstyle. Of ga voor stoere boots van Braqeez en RedRag. Op onze kidsafdeling vind je alleen merken van de allerhoogste kwaliteit. Van de gebruikte materialen tot een uitneembaar voetbed: onze medewerkers adviseren je graag over alle ins en outs van onze producten, zodat je de beste keuzes kunt maken voor jouw kind. Bij Snoeren Footfashion shop je de beste kinderschoenen voor elke leeftijd en elke stijl. Nieuwsgierig geworden? Wij hebben alvast een kleine greep uit onze collectie voor je geselecteerd. Kom ze snel passen in Teteringen!

         

Braqeez meisjes Boots   Develab meisjes sneakers   Bunnies Jr jongens boots   Red Rag jongens sneakers

Kinderschoenen shoppen in Oosterhout

Wil je graag kinderschoenen shoppen in de buurt van Oosterhout? Snoeren Footfashion heet je van harte welkom! Op slechts 10 minuten rijden vanaf het centrum van Oosterhout, vind je de grootste schoenenwinkel van het zuiden. Ons terrein beschikt over een eigen parkeerplaats, waar je als bezoeker gratis kunt parkeren. Daarnaast beschikken we ook over een laadpaal voor elektrische auto’s. Zin in een lekkere versnapering na het shoppen? In het hart van onze winkel vind je een gezellige bistro waar je even helemaal tot rust kunt komen. Uiteraard onder het genot van een lekker hapje en een goede kop koffie en thee! 

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak telefonisch een 'personal shopping' afspraak met een van onze medewerkers. Tot snel!

Personal shoppen bij Snoeren Footfashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur