De beste kinderschoenen van Breda

In de buurt van Breda winkelen voor de allerleukste kinderschoenen? Kom eens langs bij Snoeren Footfashion in Teteringen! Op een kwartiertje rijden vanaf het centrum van Breda, shop je op onze uitgebreide kidsafdeling de laatste trends voor jongens én meiden van alle leeftijden. Keuze genoeg!

 

Kindervoeten ontwikkelen zich in een rap tempo. Voldoende ruimte en de juiste ondersteuning is daarom extra belangrijk. Schattige schoentjes voor de eerste stapjes of een paar stoere sneakers voor tieners: je vindt de beste match bij Snoeren Footfashion. Onze medewerkers meten de voeten zorgvuldig op, zodat ze je daarna kunnen adviseren over een passend model met de juiste lengte- en breedtemaat. Ook voor professioneel stijladvies kun je bij onze experts terecht. Zo kan jouw kind straks écht stralen op het schoolplein!

 

Kinderschoenen shoppen voor jongens en meisjes in Breda bij Snoeren Footfashion

Ontdek de kidsafdeling

 

De populairste kinderschoenen in Breda

De populairste kinderschoenen in de omgeving van Breda vind je bij Snoeren Footfashion. Kleurrijke sneakers van Develab, Twins en Trackstyle of stoere boots van Braqeez en RedRag: laat je inspireren door de laatste trends! In onze winkel vind je alleen merken van de allerhoogste kwaliteit. Onze medewerkers adviseren je graag over alle ins en outs van onze producten: van de gebruikte materialen tot een uitneembaar voetbed. Zo maak jij de beste keuzes voor jouw kind, ongeacht hun leeftijd of stijl. Nieuwsgierig geworden? Wij geven je vast een kleine sneakpeek in onze collectie. Kom ze snel passen in Teteringen!

Braqeez jongens sneakers   Braqeez meisjes sneakers   Develab meisjes boots   Red Rag jongens sneakers

Braqeez jongens sneakers   Braqeez meisjes sneakers   Develab meisjes boots   Red Rag jongens sneakers

Kinderschoenen shoppen in Breda

Kinderschoenen shoppen in de buurt van Breda? Je bent van harte welkom bij Snoeren Footfashion! Op nog geen 15 minuten rijden vanaf Breda-centrum, vind je de grootste schoenenwinkel van het zuiden. De winkel beschikt over een eigen terrein, waar je als bezoeker gratis kunt parkeren. Heb je een elektrische auto? Dan mag je uiteraard ook gebruik maken van onze moderne laadpalen. In het hart van onze winkel vind je een gezellige bistro waar je even helemaal tot rust kunt komen met een lekker hapje en een drankje.

 

Rustig shoppen met alle aandacht van onze medewerkers? Maak telefonisch een ‘personal shopping’ met een van onze medewerkers. Tot snel bij Snoeren Footfashion!

Personal shoppen bij Snoeren Footfashion

 
 
1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur