Wat draag jij op je huid tijdens het hardlopen?

Als je gaat hardlopen, schaf je al gauw goede hardloopschoenen, een fijn sporthorloge en een toffe outfit aan. Meestal is er daarbij minder aandacht voor je ondergoed. En dat is zonde! Want voor een fijne loopervaring is je ondergoed net zo belangrijk als datgene watje erboven draagt. Deze zogenaamde ‘baselayer’, zoals die eerste laag ook wel wordt genoemd, kan jou als fanatiek hardloper veel comfort bieden. De speciaal hiervoor ontworpen kleding heeft specifieke eigenschappen, waarmee je gegarandeerd lekkerder loopt.

Zo zijn er de Craft Pro Dry Nanoweight shirts, verkrijgbaar voor zowel dames als heren. Met deze fijne, lichtgewicht shirts loop je ook in de zomer heerlijk comfortabel! Het materiaal is lekker dun en is zo ontworpen dat het transpiratievocht perfect afvoert. Hierdoor blijft je lichaamstemperatuur constant, zelfs op warmere dagen en tijdens intensieve trainingen.

De Craft Pro Dry Nanoweight shirts hebben een hoog ademend vermogen en een fijne, strakke pasvorm. Doordat ze zo goed ademen, geven de shirts een heerlijk luchtig gevoel. Bovendien zijn de shirts grotendeels gemaakt van gerecycled polyester. Hierdoor is de ecologische voetafdruk van dit duurzame hardloop-ondergoed uiteraard veel kleiner dan die van soortgelijke producten. Win-win dus: fijn voor jou en fijn voor onze aarde!

Wil je het comfort van onze baselayers zelf eens komen ervaren of meer weten over het gebruik ervan tijdens het hardlopen? Bezoek dan onze winkel in Teteringen. Onze hardloopspecialisten geven je graag advies!

terug naar overzicht
1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur