Stoere sneakers voor jongens en meiden

De schoen die in de volwassen mode ieder seizoen op de 1e plaats staat, is ook in de kinderschoenenmode niet meer weg te denken. Dit najaar zie je de comfortabele trend van sneakers dan ook geregeld terug bij de kids. Het mag stoer zijn, met dikkere en uitgesproken zolen. Maar ook opvallende modellen met neon accenten voor de jongens en een mix aan kleuren en materialen voor meiden passeren de revue. Welke sneaker jij ook kiest voor je kleintje: dit type schoen zorgt ervoor dat je iedere kledingset sportief kan stylen én dat je kind heerlijk kan (buiten-) spelen!

Snoeren kids najaarscollectie   Develab sneakers

Bunnies jr sneakers   Develab sneakers

Bikerboots voor meiden

Ook de bikerboot hebben we de afgelopen seizoenen al vaker langs zien komen. De vetersluiting zorgt ervoor dat je de boots makkelijk kunt verstellen. Hiermee zorg je dat het draagcomfort en de pasvorm voor de groeiende kindervoet optimaal op elkaar aansluiten. Dit najaar zien we veel uitgewerkte modellen met toffe eyecatchers als bling-kettingen, glitters en tasjes. Daarnaast zijn er ook veel roze accenten te zien.

Red Rag boots    Red Rag laarzen voor kinderen   

Red Rag boots   Red Rag laarzen

Develab boots meisjes    Develab boots

 Develab boots   Develab boots

Offwhite

Dit seizoen is er ook in de herfstcollectie plaats voor lichte kleuren en natuurtinten. Een fijne tegenhanger naar alle zwart- en grijstinten die je veel ziet in het najaar. Veterboots en sneakers worden ton-sur-ton uitgevoerd in nude- en offwhitetinten of zelfs in winterwit. Kleur de outfit van je kind in natuurtinten voor een natural look of ga voor een opvallende uitstraling door deze offwhite trend te combineren met kleur en donkere herfsttinten.

Red Rag laarzen meisjes    Develab boots meisjes

Red Rag laarzen   Develab boots

Twins boots    Braqeez boots

Twins boots   Braqeez boots

Hoge boots voor jongens

In de najaarscollectie voor jongens zijn veel donkere tinten te zien, die worden opgehaald door de combinatie met felgeel, oranje of blauw. Ook de klittenbandsluiting is terug van weggeweest. Het geeft de schoenen een stoere touch en je kleine man kan ze ook nog eens makkelijk zelf aantrekken. Win-win dus! Wanneer je minder van klittenband houdt, is er volop keuze in veterboots. Ga je voor de cognackleurige veterboots in gevet nubuck of een sportiever model met chunky zool en sportieve details? Jij kiest!

Develab boots    Red Rag jongens schoenen zwart

Develab boots   Red Rag sneakers

Develab klittenbandschoenen     Trackstyle klittenbandschoenen

Develab klittenbandschoenen   Trackstyle klittenbandschoenen

 

 
 
terug naar overzicht
1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur