Snoeren Footfashion wandelevent in Zuid-Limburg

Ontdek uitgestrekt Limburg
Sportieve natuurliefhebbers dromen ervan: prachtige wandelroutes door unieke landschappen. Het Zuid-Limburgse Vaals laat je steeds weer verrassen met haar ontelbare tinten groen, mooie vergezichten en rustig kabbelende beekjes. De 20 kilometer lange wandeling voert je via de Geul langs idyllische plaatsen als het Belgische Plombières, om in Hoog Vaals te eindigen.

Eéndaagse busreis
Snoeren organiseert, in samenwerking met Thebe Extra, deze compleet verzorgde busreis met wandeling. De dag start om 8.00uur in Teteringen, waarbij er om 8.30uur nog een opstapmogelijkheid bij Stappegoor in Tilburg wordt geboden. De bus arriveert bij terugkomst omstreeks 21.00uur in Teteringen.

Compleet verzorgd
Deze wandeldag zal het de deelnemers aan niets ontbreken. Bij de dag zijn inbegrepen:

  • Busreis, heen en terug met opstap in Teteringen of Tilburg
  • Koffie-/ thee met Limburgse vlaai
  • Lunch, inclusief 2 consumpties
  • Twee gangen diner (keuze uit vis, vlees of vegetarisch), inclusief 2 consumpties

Deelnemen aan de wandeldag
Wil je deze prachtige wandeling niet missen? Geef je dan vóór 12 mei bij ons op door een mailtje te sturen naar winkel@snoerenvoetspecialist.nl of even te bellen naar onze winkel.
De kosten voor deelname aan dit event bedragen € 99,95 per persoon. 
De inschrijving is definitief na betaling.
Na de inschrijving wordt het bedrag van deelname per mail gefactureerd.

Samen met Thebe Extra
Onze maatschappij doet steeds vaker een beroep op de zelfstandigheid van mensen. Ledenvereniging Thebe Extra biedt een helpende hand bij vragen over vitalitet en gezondheid, maar ook over geldzaken en wonen.
De consulenten van Thebe Extra staan voor je klaar in elke fase van je leven en geven je met plezier op een laagdrempelige manier advies op maat. Deze positieve kijk op de wereld past goed bij Snoeren.
Dat is dan ook de reden om deze sportieve busreis, waar vitaliteit en verbinding centraal staan, voor de 17e keer gezamenlijk te organiseren.

 

De wandeldag vindt plaats in een glooiend landschap, waardoor we verwachten van de deelnemers dat zij in goede conditie zijn. Deelname geschiedt op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor letsel of schade, opgelopen tijdens deelname aan deze wandeldag. Annuleringsvoorwaarden: tot 12 mei 100% restitutie, tot 19 mei 75% restututie. Later dan 19 mei is er helaas geen restitutiemogelijkheid meer.

terug naar overzicht
1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur