Shop de nieuwe On Cloudsurfer 7 bij Snoeren!

Dé perfecte combinatie tussen een snelle ‘raceschoen’ en een heerlijk comfortabele trainingsschoen. Dat is de nieuwe On Cloudsurfer 7. Deze neutrale hardloopschoen, die bij Snoeren en MisterMadame verkrijgbaar is voor zowel dames als heren, heeft een super-goede afwikkeling. Bovendien ben je met de nieuwe zooltechnologie van de On Cloudsurfer stap na stap verzekerd van het hoogst mogelijke comfort. Kortom: deze heerlijke runningschoen is er voor iedereen, in alle omstandigheden!

Vernieuwde zooltechnologie

Met de Cloudsurfer 7 hebben ze bij On niets aan het toeval overgelaten! Zo hebben de specialisten van On met speciale analyses bekeken hoe het onderwerk van de schoen reageert op draai- en loopbewegingen. Aan de hand van de resultaten, heeft de tussenzool een update gekregen. On heeft op die manier het kenmerkende CloudTec-onderwerk sterk verbeterd, waarbij ze de zogenaamde ‘CloudTech Phase’-technologie hebben toegepast.

Met deze innovatieve nieuwe technieken, krijg je als hardloper een naadloze gewichtsoverdracht van je hiel naar je teen. De uitsparingen in de zool vallen tijdens het lopen als dominosteentjes tegen elkaar, waardoor de afwikkeling moeiteloos verloopt. De zool voelt supercomfortabel aan en de demping is uitstekend. Loopcomfort van hiel tot teen!

Duurzame schoen

Dat On innovatief is, laat zij niet alleen merken door het verbeteren van de schoenen. On is namelijk ook nog eens super-duurzaam bezig! Zo gebruikt On voor de Cloudsurfer een speciaal verfproces, waarbij er tot wel 90% minder water nodig is dan bij andere kleurtechnieken. Daarnaast zijn in de Cloudsurfer geen plastic lagen over de ‘upper’ (bovenste laag) aangebracht. En wist je dat maar liefst 30% van het materiaal van deze schoen gerecycled is?  

Perfecte pasvorm

Behalve op een geavanceerde zooltechnologie en een duurzaam productieproces, kun je bij de On Cloudsurfer 7 ook nog eens rekenen op een perfecte pasvorm. Het gebruikte mesh-materiaal heeft een hoog ademend vermogen, waardoor transpiratievocht gemakkelijk wordt afgevoerd en de voeten fris blijven voelen. Door de manier van weving van de ‘upper’ en de zachte, brede tongconstructie, zitten de schoenen comfortabel om de voet. De stevige hielkap zorgt voor stabiliteit, zodat je zelfs bij kleine oneffenheden op het wegdek, voldoende support krijgt van deze hardloopschoen.

Damescollectie

OnHardloopschoenen_Snoeren_Teteringen_Blog01Dames   OnHardloopschoenen_Snoeren_Teteringen_Blog02Dames   OnHardloopschoenen_Snoeren_Teteringen_Blog03Dames

Herencollectie

OnHardloopschoenen_Snoeren_Teteringen_Blog01Heren   OnHardloopschoenen_Snoeren_Teteringen_Blog02Heren   OnHardloopschoenen_Snoeren_Teteringen_Blog03Heren

Overtuigd van het ultieme comfort van de On Cloudsurfer 7? Of juist eerst nog even zelf testen? Kom naar onze afdeling Running in onze winkel in Teteringen! Maak online een afspraak voor personal shoppen of loop binnen! Wij adviseren je graag!

terug naar overzicht
1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur