MisterMadame Lekker Lopen Weken

Lekker lopen begint bij MisterMadame! Van 11 april tot en met 24 april geniet je tijdens de Lekker Lopen Weken van diverse toffe acties, giveaways en evenementen in alle aangesloten winkels. Zo ook bij Snoeren Footfashion in Teteringen! Lees snel verder en ontdek alle toffe acties! 

Probeer de schoenen van Xsensible!

Heb je altijd al eens graag de wandelschoenen van het topmerk Xsensible willen proberen? Grijp dan nu je kans! Op zaterdag 22 april geniet je vanaf 11 uur bij onze winkel van een gezellige wandeling mét lunch! Tijdens deze wandeling loop je een route van c.a. 5 km rondom Teteringen en mag je wandelschoenen van Xsensible uitproberen. We hebben plaats voor zo'n 20 deelnemers, de kosten bedragen €12,50. Wil je de schoenen na afloop van de wandeling graag aanschaffen? Dan krijg je de geïnvesteerde €12,50 als korting! 

Opgeven kan tot en met dinsdag 18 april door een mailtje te sturen of te bellen. Vergeet niet om ook je schoenmaat door te geven. 

Ontvang advies op maat

Een voetprobleem dat onze podotherapeuten vaak tegenkomen is hielspoor. Je kunt er last van krijgen als je bijvoorbeeld een staand of lopend beroep uitvoert, je een hardloopprogramma te snel uitbouwt, door overgewicht, maar óók door veel op (teen)slippers te lopen. Heb je last van hielspoor? Of wil je met het mooie weer in het verschiet graag meer kennis opdoen over het voorkomen van deze klacht? Kom dan op zaterdag 22 april langs in onze winkel! Tijdens de hielspoor inloopdag kun je bij onze registerpodoloog terecht voor een advies op maat.  

Giveaway!

Natuurlijk geven we tijdens de Lekker Lopen Weken ook toffe cadeaus weg! Van 11 tot en met 24 april krijg je bij een besteding van €99,95 in onze winkel een heerlijke, luxe voetcrème van Saicara cadeau, zolang de voorraad strekt. Extra leuk: deze actie geldt óók online in de webshop van MisterMadame!  

Dé schoen-check voor de zomer! 

Op 14, 15, 21 en 22 april ben je in onze winkel van harte welkom voor een heuse ‘schoen-apk’! Zo kun je gratis één paar schoenen laten poetsen én door onze professionals laten checken op eventuele gebreken. Is er een reparatie nodig? Dan informeren we je over de kosten en voeren we de reparatie graag voor je uit!  

Win een weekendje Terschelling! 

Even lekker samen ertussenuit? Tijdens de Lekker Lopen Weken geven we een weekendje Terschelling met verblijf bij de Walvisvaarder voor 2 personen (t.w.v. €574,-) weg! Bij een aankoop in onze winkel vanaf €99,95 krijg je een kaartje waarop je je gegevens kunt invullen om mee te doen met de loting. Daarnaast kun je je ook gelijk inschrijven voor de nieuwsbrief van onze winkel én MisterMadame!  

terug naar overzicht
1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur