Meet MisterMadame

Na veel werkzaamheden achter de schermen mogen we het eindelijk presenteren: onze nieuwe online schoenenwinkel MisterMadame! Samen met vier andere schoenmode-experts door heel Nederland, hebben we een online webshop gerealiseerd, genaamd MisterMadame. Dé plek waar vakmanschap, historie én de specialisaties van alle winkels wordt gecombineerd.

Ons familiebedrijf heeft hiervoor de handen ineen geslagen met vier andere prachtige familiebedrijven uit de schoenenbranche. MisterMadame is een samenwerking tussen Van Camp Schoenen & Fashion uit Lunteren (Gelderland), Van Keeken Schoenen uit Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland), Van Lier Schoenen uit Belfeld (Limburg), Van Schijndel Schoenen uit Hilversum (Noord-Holland) en wijzelf. De passie voor 'de juiste schoen voor elke voet' is wat ons samenbracht. Wij zijn het erover eens dat de betrouwbare garantie die je in onze winkels krijgt, ook online beschikbaar moet zijn.

Door onze samengevoegde collecties, vind je bij MisterMadame een zeer breed assortiment van goede schoenen. Je kunt er terecht voor tientallen merken en honderden modellen van dames-, heren-, kinder-, wandel- en hardloopschoenen. Voor het hele gezin, voor iedere gelegenheid.  

Niet alleen voor de beste schoenen ben je bij MisterMadame aan het juiste adres. Ook voor het beantwoorden van vragen over schoenmode en voetzorg én voor persoonlijk shopadvies staat MisterMadame graag voor je klaar. Online via de website, de telefoon of de chat, maar ook in onze winkels, zoals je van ons gewend bent.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje op www.mistermadame.nl

terug naar overzicht
1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur