Medisch pedicure bij Snoeren Footfashion

Het verzorgen van de voeten is voor veel mensen geen dagelijks ritueel. Toch is het goed om je voeten regelmatig de aandacht te geven die ze verdienen. Je voeten werken immers hard voor je, dag in dag uit! Regelmatige verzorging kan vervelende klachten voorkomen, zodat je elke dag weer op je voeten kunt vertrouwen.

Onze medisch pedicures weten precies welke verzorging jouw voeten nodig hebben. Naast de opleiding tot pedicure, hebben zij ook de studie “medisch pedicure” afgerond. Dit zorgt ervoor dat zij bevoegd zijn om verschillende risicovoeten te behandelen. Ze hebben kennis van de diabetische- en reumatische voeten, maar weten ook om te gaan met oudere, spastische en verwaarloosde voeten. Daarnaast mogen ze ook mensen met hart- en vaatziekten helpen.

Naast het behandelen van eeltvorming, likdoorns, kloven, ingegroeide nagels, verdikte nagels en schimmelnagels, kan de medisch pedicure diverse andere technieken inzetten. Denk hierbij aan druk-verlagende vilttechnieken, nagelbeugels en nagelreparaties. Uiteraard kun je bij onze medisch pedicures ook terecht voor een persoonlijk advies. Onze voetspecialisten zijn op de hoogte van de diverse huidtypes en kunnen advies op maat geven bij huid- en nagelproblemen. Denk hierbij aan klachten als transpirerende voeten en drukplekken, maar bijvoorbeeld ook bij de dagelijkse verzorging van een droge huid.

Onze medisch pedicures werken nauw samen met onze podotherapeuten, orthopedisch schoenmakers, register podologen en schoenconsulenten. Doordat alle voetspecialisten binnen één locatie werkzaam zijn, weten zij veel van elkaars specialismen en zijn ze op elkaar ingespeeld. Hierdoor kan ons team multidisciplinair én efficiënt te werk gaan.

Wil je meer weten over medisch pedicures? Neem dan eens een kijkje op onze voet & zorg pagina. Wil je graag een afspraak inplannen? Neem dan gerust contact met ons op!

Plan een afspraak in

terug naar overzicht
1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur