Geniet van de Lekker Lopen Weken bij MisterMadame & Snoeren Footfashion!

Het is weer zover: de Lekker lopen weken bij MisterMadame! Gedurende drie weken, van 6 tot en met 26 november, geniet je van diverse geweldige acties in de webshop van MisterMadame én bij ons in de winkel in Teteringen. Alles staat in het teken van drie belangrijke thema’s: lekker meten, lekker poetsen en natuurlijk... lekker lopen! Lees snel verder en ontdek alle toffe acties! 

 

Poets-box

We beginnen met een fantastische actie, speciaal voor het najaar. Tijdens de Lekker Lopen Weken kun je namelijk een speciale poets-box bestellen met daarin 3 producten waarmee je jouw schoenen kunt schoonmaken, voeden én beschermen (geschikt voor suède en gladleer). Zo zijn jouw schoenen helemaal klaar voor het najaar! Je scoort ‘m nu voor maar €12,50 in plaats van €20,00! 

Win een weekendje Terschelling 

Wat zouden de Lekker Lopen Weken zijn zonder een supergave winactie? Bij een besteding vanaf €99,95 in onze winkel maak je kans op een weekendje Terschelling met verblijf bij de Walvisvaarder voor 2 personen, t.w.v. €574,-! Wil je graag meedoen? Vul na aankoop van je nieuwe schoenen je gegevens in op het speciale kaartje aan de kassa. Fingers crossed!  

Voet-meet dagen

Heb je last van je voeten, knieën, heupen of rug? Vraag je je af wat je aan moet met die ene eeltplek of wil je weten wat dé perfecte schoen voor jouw voeten is? Loop op 24 en 25 november zonder afspraak binnen voor een gratis voetencheck t.w.v. €39,95 en advies op maat bij een van onze voetspecialisten. Een kleine heads-up: bij drukte kan het zijn dat je even moet wachten.  

Xsensible experience dagen 

Ervaar op 10 en 11 november zelf het loopcomfort van het Golden Gate model van het topmerk Xsensible én ontdek op eigen gelegenheid het charmante dorp Teteringen tijdens een 3 km lange wandeling. Wij hebben een mooie route voor je uitgestippeld! Na de wandeling staat er een kop koffie of thee voor je klaar in onze gezellige bistro. 

Lekker Poetsen!

Van 15 t/m 25 november gaan we lekker schoenen poetsen! Geef één paar schoenen af voor een gratis onderhoudsbeurt. Onze schoenmaker laat jouw lievelingsschoenen volgens het driestappenplan – reinigen, poetsen, beschermen – weer stralen. Afhankelijk van de drukte worden de schoenen direct gepoetst, anders staan ze na 2 dagen weer voor je klaar. 

Kom jij ook genieten van alle acties en evenementen tijdens de Lekker Lopen Weken? Je bent van harte welkom in onze winkel (Heistraat 2 in Teteringen). Wij vertellen je graag meer over onze uitgebreide collecties en de juiste schoenen voor jou!

terug naar overzicht
1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur