Feestdagen trends: tips voor de leukste feestdagen outfits

December! In menig huishouden wordt de kerstboom gezet en de feestdagen komen zichtbaar dichterbij. Hoog tijd om jezelf af te vragen welke outfit je draagt tijdens het kerstdiner. Mocht je je hele garderobe hebben uitgepluisd, maar geen goede combinatie hebben gevonden, lees dan snel verder. Wij hebben de leukste modetrends voor je op een rij gezet!

Cosy Christmas

De verwarming een standje lager zetten is met deze trend geen probleem, want knitwear is in. Met zo'n trui blijf je lekker warm en hij staat bovendien ook erg leuk op een pu-pantalon. Kies voor een stoer scandinavisch design voor de ultieme winterlook of ga voor een beetje glamour door een trui met een glitter te dragen.

   

Esqualo damestrui   Luhta damestrui

Casual chic

De blouse is een all-time-favourite en ook deze kerst een prima keuze. Het satijn voelt heerlijk zacht op je huid en ziet er luxe uit. Maak een statement met krachtig kleur als fuchsia of ga voor klassiek wit. Wil je uitpakken, draag dan een blouse met een abstracte print. Combineer de blouse met een zwarte flaired pantalon en eventueel een blazer. Jouw feestdagen kunnen niet meer stuk!

         

Rebelz damesblouse wit   Rebelz damesblouse roze   Esqualo damesbroek   Esqualo damesblouse

It’s all about the shoes

Natuurlijk mag een mooie schoen niet onder je outfit ontbreken. Onze tips? Laat de kleur van je bovenkleding terug komen in je schoenen. Heb je nog een fijn paar staan? Zorg dat je deze goed poetst, zodat de schoenen je kledingkeuze accentueert en de stijl afmaakt. Advies nodig? Kom met je schoenen naar de winkel, onze schoenconsulenten helpen je niet alleen graag met het vinden van je nieuwe lievelingsschoenen, maar ook met het opknappen van je oude schoenen.

   

Peter kaiser pump   Via Vai enkellaarsje

terug naar overzicht
1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur