Eropuit in mei

De maand mei leent zich bij uitstek voor een wandeling door de natuur. Of je nu een klein ommetje maakt met je hond of liever enkele uren achter elkaar loopt. De omgeving ontwaakt en barst van kleur en nieuw leven. En dat is genieten! Dat genieten wordt alleen een stuk minder wanneer je na een tijdje onaangenaam verrast wordt door een blaar of vermoeide voeten…

Goede schoenen vormen de basis van jouw wandeling. Wij snappen dat je door de bomen het bos niet meer ziet als het om wandelschoenen gaat. Het aanbod is enorm en jouw voeten zijn uniek. Hoe kies je dan de juiste schoen?

Misschien heb je meer ruimte in de hoogte nodig, vanwege een hamerteen. Je kunt ook een bredere voorvoet hebben, waardoor je snel last krijgt van een knellend gevoel. Wellicht heb je een bijzonder grote of juist heel kleine maat nodig. Binnen onze collecties houden we rekening met verschillende pasvormen, in alle categorieën van wandelschoenen.

We adviseren je graag in onze winkel. We kijken dan uiteraard naar je voeten, maar horen ook graag van je wat jouw wensen en doelen zijn. Waar ga je wandelen, hoe lang wandel je vaak en met welke frequentie? Dat heeft allemaal invloed op het kiezen van de schoen die het beste bij jou past.

Heb je jouw perfecte paar wandelschoenen gevonden? Dan beleef je in Teteringen direct je eerste wandeling. Wat dacht je van een rondje door de Vuchtpolder, met weidse uitzichten langs koeien en sloten? Ook de Teteringse Kunstroute kunnen we je van harte aanbevelen. Een route van slechts 2 kilometer, waarbij je langs diverse artistieke objecten over de golfbaan loopt.

Alvast oriënteren op onze collecties? Je vindt onze dames- en heren wandelschoenen hier:

Dames wandelschoenen  Heren wandelschoenen

 
terug naar overzicht
1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur