De voorjaarstrends voor heren in 2024: van statement sneakers tot veelzijdige loafers

Dat de lente is begonnen, zul je nog niet direct aan het weer zien. Maar onze collecties zijn er klaar voor en we informeren je graag over dé trends van dit seizoen. Natuurlijk zien we de sneaker op vele manieren terug in het straatbeeld, maar ook de loafer mag niet in ons rijtje ontbreken. En wat dacht je van frisse voorjaarstinten als melon, pacific, lichtblauw en zand? Lees snel verder en laat je verrassen door toffe modistes.   

 

Dé must-have herenschoen van 2024: de veelzijdige loafer! 

Stap in stijl het voorjaar in met de ultieme must-have voor heren: de loafer! Een verfrissende trend naast al dat sneaker-geweld van de laatste jaren. De loafer zit als een pantoffel om je voet, terwijl het je outfit net dat beetje extra style geeft. Kies bij voorkeur voor een instapper van suède. Dit materiaal is soepel en geeft je daardoor veel comfort. Bovendien zorgt de vleug van suède dat de instapper er net iets luxer uitziet. Draag de instapper casual onder een jeans of combineer het met een sneakersuit of onder een chino. 

 

Mephisto instappers Greve instappers Greve instappers H

Greve instappers H Parbleu instappers Parbleu instappers

 

Minimalistisch 

Naast alle kleurrijke sneakers, komt er meer ruimte voor rust. De minimalistische stijlen worden anno 2024 dan ook breed omarmt door onze kwaliteitsmerken. Bij deze trend gaat het om basic tinten. Denk aan mooie beiges en rijke wittonen, maar ook donkerblauw en grijs zijn kleuren die zich in veelvoud laten zien. Deze trend is perfect voor de no-nonsense man die zijn sneakers onder praktisch iedere outfit wil kunnen dragen. Laat je verrassen door de grote keuze. 

 

Greve sneakers K Van bommel sneakers H Harris sneakers

Parbleu sneakers Parbleu sneakers H32 sneakers

 

Kleurrijk voorjaar 

Welkom lente, welkom kleur! De voorjaarszon doet je uitkijken naar frisse kleuren. Update je kledingkast met deze vrolijke tinten en stap casual het voorjaar in.  Kleuren als zacht lichtblauw, fris melon, helder pacific en stralend wit voeren de boventoon. Vergeet zware donkere kleuren en omarm het voorjaar met deze heerlijke nieuwe kleurnuances.

 

Lacoste Polo's No excess t-shirts No excess polo's

No excess overhemden Blue industry truien Blue industry colberts

terug naar overzicht
1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur