De nieuwe collectie van New Balance

Onze runningspecialisten zijn razend enthousiast over de nieuwe collectie New Balance hardloopschoenen. En dat is niet voor niets! We vertellen je graag meer over twee fantastische nieuwkomers.

1080

Deze allrounder in het hogere segment gaat al een aantal jaren mee. Inmiddels is versie 12 geïntroduceerd. De 1080 is een neutrale hardloopschoen en kenmerkt zich door de zachte FreshFoam demping. De gebruikte zooltechnologie zorgt ervoor dat de klappen stap na stap worden opgevangen en geven je een comfortabel gevoel. De schoen heeft een hoge teensprong waardoor de schoen snel afwikkelt. Super voor je loopbeweging! Bovendien heeft New Balance het mesh-materiaal voorzien van stretch en zit de tong van de schoen op een vaste plek gepositioneerd. De schoen krijgt een unieke pasvorm en sluit perfect aan op de voet. Met deze schoen ben je verzekerd van urenlang hardloopplezier.

   

Ontdek onze runningcollectie

Vongo

Een andere topper uit de New Balance collectie is model Vongo. Deze schoen is aan z’n 5e update toe en past goed bij lopers die een beetje ondersteuning kunnen gebruiken. De Vongo is namelijk een antipronatie schoen en geeft een lichte mediale correctie. De Vongo lijkt op de 1080 en is eveneens uitgevoerd met de topdemping van FreshFoam. Ook deze schoen geeft je een comfortabele loopervaring en is voorzien van stretchmateriaal in het mesh. Hij zit je ongetwijfeld als gegoten!

Beide modellen zijn verkrijgbaar in een heren en een damesuitvoering. Wil jij de 1080, de Vongo of een van onze andere hardloopschoenen zelf testen? Maak een afspraak bij onze runningspecialisten of kom langs in de winkel. We geven je graag advies op maat.

terug naar overzicht
1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur