Dé kinderschoenen trends van 2023

Het is voorjaar! Tijd voor een geweldige nieuwe collectie dus. Welke modellen, kleuren en accenten zijn dit jaar he-le-maal in voor jongens en meiden? Uiteraard shop je de laatste voorjaarstrends bij ons op de kinderafdeling in Teteringen én online via MisterMadame. Kun je écht niet wachten? Ontdek dan vast een paar trends in deze blog!

Kleur, kleur kleur!

Colorblocking is hot! En dat zien we ook dit jaar terug in prachtige meisjessneakers gecombineerd met prints en diverse vrolijke sandalen. Lekker speels en misschien een tikje hysterisch: deze trend maakt van iedere dag een feestje!

      

Braqeez meisjes sandalen   Red Rag meisjes sneakers   Twins meisjes sneakers

Voor de actievelingen

Of je nu gaat voetballen of lekker in bomen gaat klimmen; met een sneaker zit je altijd goed. Ook dit seizoen zijn er voor jongens weer stoere modellen met sportieve look. Kies voor een effen model of maak een statement met kleur. Wat je ook doet, met deze modellen is jouw kleine avonturier zéker klaar voor het voorjaar!

      

Red Rag jongens sneakers   Develab jongens sneakers   Trackstyle klittenbandschoenen

Pretty pastel

Nog zo’n trend waar we maar geen genoeg van kunnen krijgen: pasteltinten! Altijd even schattig en super leuk voor onder een zomerjurkje of een stoere spijkerbroek. Check bijvoorbeeld deze modellen van Twins en Red Rag eens… daar word je toch meteen verliefd op?

      

Twins meisjes sneakers   Bunnies Jr meisjes sneakers   Red Rag meisjes sneakers

terug naar overzicht
1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur