Dé heren-essentials voor 2022

Goed voorbereid het nieuwe jaar in? Start in je (schoenen)kast! En dat geldt echt niet alleen voor dames, want ook voor heren zijn er een aantal essentiële items waarmee je altijd goed voor de dag komt. Wij brachten ze voor je samen in een handige checklist. Vink jij ze alle vijf af?

De nette schoen

Het is verstandig om ten alle tijden minimaal één paar nette schoenen in je persoonlijke collectie te hebben. Of het nu voor een bruiloft, een gala of een andere gelegenheid is, met een paar geklede schoenen zie je er sowieso op je paasbest uit. Je hoeft ze echt niet altijd onder een pak te dragen. Een paar schoenen in klassiek zwart of cognac bruin staan ook heel tof onder een stoere spijkerbroek. Poets ze van tijd tot tijd eens op, maak je look af met een mooi paar sokken en… je bent helemaal klaar om indruk te maken!

De witte sneaker

Ook een witte sneaker mag zeker niet ontbreken dit jaar. Ze zijn namelijk makkelijk te combineren met verschillende outfits: van je zondagse relax-outfit tot onder je pak voor een casual twist… Witte sneakers zijn altijd een goede keuze. Daarnaast zijn ze ook in veel verschillende modellen en stijlen verkrijgbaar. Shoppen maar!

De kleurrijke eyecatcher

Een aantal basisschoenen zijn nooit weg, maar een echte ‘eyecatcher’ mag er ook zeker zijn! Een kleurrijke schoen of een paar met een bijzonder design geeft je outfit een frisse boost. Echte waaghalzen combineren zo’n flitsend paar met een dito shirt of jasje. Durf jij het aan?

Accessoires

Nee, accessoires zijn niet alleen voor dames. Ook voor heren zijn er een paar belangrijke items die je outfit compleet maken. Denk bijvoorbeeld aan een portemonnee. Compact en simpel, zodat je hem makkelijk met je mee kan dragen. Maar ook een zwarte riem mag niet ontbreken, ze passen immers bij vrijwel elke broek. Een aantal paar sokken in verschillende kleuren is overigens ook geen overbodige luxe. Kortom: simpel én multifunctioneel voor onze heren. Houden we van!

De comeback van de print

Basiskleuren zijn natuurlijk hartstikke handig, maar niet voor elke dag. Wij hebben goed nieuws, want in 2022 maakt de print zijn comeback! Vooral de ruitjesprint staat dit jaar in de schijnwerpers. Klassiek? Zeker. Maar door verschillende combinaties te maken, creëer je een moderne twist.

En… heb jij ze alle vijf al in je (schoenen)kast dit jaar of wordt het tijd om te gaan shoppen? Bij Snoeren Footfashion helpen we je graag verder. Kom gezellig langs in de winkel of maak een afspraak voor personal shoppen. Zien we je snel?

 
terug naar overzicht
1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur