3 maanden pasgarantie bij Snoeren Kids Footfashion

Je hebt het vast al eens voorbij zien komen: bij Snoeren Footfashion hebben we de grootste collectie kinderschoenen van de omgeving. Bovendien krijg je er 3 maanden pasgarantie. Maar wat is dat nou precies, 3 maanden pasgarantie? En hoe gaat een bezoek aan onze kidsafdeling in zijn werk?

Het is voor iedereen belangrijk om de juiste schoenmaat te dragen, maar voor kinderen geldt deze regel nog net een beetje meer. De kindervoet is volop in ontwikkeling en vraagt daarom bij iedere fase om een andere ondersteuning. Er is één ding wat altijd belangrijk is, en dat is de lengte van de schoenen. Te kleine kinderschoenen kunnen de ontwikkeling van de voet namelijk schaden. Als voetspecialisten weten wij precies wat het beste is voor de voeten van jouw kind.

Meten

Bij ons in de winkel worden de kindervoeten gemeten met een 3D-scan. De voeten worden uitgebreid bekeken. De lengtemaat, verschillen tussen links en rechts en of er sprake is van een brede of juist smalle voet: alles komt aan bod. Ook kunnen we zien hoe hoog de voetbogen zijn en wat de breedte van de voeten is.

Schoenen passen

Na het meetmoment volgt het leuke gedeelte van het shoppen: schoenen uitzoeken én passen! In onze collectie kinderschoenen zijn smalle, maar ook brede schoenen te vinden. Daarom is niet iedere schoen geschikt voor iedere voet. Er wordt gekeken naar hoe de voet in de schoen zit, hoe je kind met de schoenen loopt en hoeveel ruimte er in de lengte, breedte en hoogte aanwezig is. Dat mag niet te veel, maar ook niet te weinig zijn.

Groeiruimte

Bij Snoeren Kids Footfashion hanteren we 12-15 mm overmaat bij de kinderschoenen. Dit betekent dat een schoen 12 tot 15 mm langer is dan de grootste teen van de langste voet. Op deze manier heeft de voet voldoende ruimte om af te wikkelen. Omdat de voet over de tenen afrolt, wordt de voet bij het lopen namelijk een klein beetje langer. Wanneer er sprake is van een groot verschil in lengte- of breedte tussen links en rechts, is het van belang de grootste voet de ruimte te geven. Onze schoenconsulenten kunnen de schoen van de kleinste voet waar nodig een beetje aanpassen.

3 maanden pasgarantie

De voeten van je kind zijn uitvoerig opgemeten, je hebt een paar hippe schoenen uitgezocht en ze zitten als gegoten. En dan heeft je kind ineens een groeispurt… oeps! Na 8 weken zijn de schoenen te klein. Balen, dat worden nieuwe schoenen kopen. Geen zorgen! Dankzij onze 3 maanden pasgarantie is Snoeren Kids Footfashion niet alleen voor de kleinsten een fijne winkel, maar ook voor hun ouders. We garanderen je dat de nieuwe schoenen van je kind, mits voldaan aan ons maatadvies, minimaal 3 maanden zullen passen. Doen ze dat onverhoopt niet? Dan mag je ter waarde van het bedrag van het eerste paar schoenen samen met onze specialisten een groter paar uitzoeken.

terug naar overzicht
1100m2 aan schoenmode en fashion

1100m2 aan schoenmode en fashion

Persoonlijk en deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Koffie, lunch en lekkers in onze bistro

Team van eigen voetzorg-specialisten

Team van eigen voetzorg-specialisten

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur